Sips.ro

Aeroterme auto

Afișez toate cele 24 de rezultate

Produse pe pagină

Cum să alegi cea mai bună aerotermă auto?

Cele mai bune aeroterme pentru mașină, pe lângă dezghețarea rapidă a mașinii și a parbrizului dvs., vă pot ajuta o perioadă dacă sistemul de încălzire al mașinii nu funcționează până când defectul este remediat. În doar câteva minute, vei avea în mașină un confort optim și geamuri perfect dezghețate. Există pe piață încălzitoare de aer auto inclusiv pentru camioane sau mașini mari care pot încălzi un spațiu mai mare decât o mașină.

Sistem de alimentare cu energie – Aerotermele auto sunt instalate pe bricheta mașinii tale, iar pentru un plus de confort, poți alege cele mai bune aeroterme auto care sunt conectate direct la baterie sau modele care vin cu propriile baterii. În funcție de dimensiunea mașinii pe care doriți să o încălziți, puteți alege între aerotermele de 12V sau 24V. Prima opțiune este de obicei folosită de șoferii de mașini, iar a doua opțiune este potrivită pentru mașini de dimensiuni mai mari. Un încălzitor de mașină este un dispozitiv similar cu un încălzitor de casă, așa că veți avea pași de reglare și o funcție pornire-oprire. În continuare, vă vom prezenta câteva produse de specialitate care pot fi folosite atât în ​​camioane, cât și în mașini.

Vrei să cumperi aeroterme auto? La sips.ro găsești cele mai bune prețuri! Profită acum! Plată în rate sau integrală! Garanție produse!