Sips.ro

Masini de tuns iarba

Afișez 1 - 25 din 74 de rezultate

Produse pe pagină

Cum să alegi cea mai bună mașină de tuns iarba?

Pentru majoritatea proprietarilor de case care locuiesc în mediul urban, pe o proprietate mai mică de un sfert de acru (aproximativ 1.000 de metri), o mașină de tuns iarba cu împingere este mai mult decât suficientă. Curțile mai mici pot fi mai potrivite pentru mașinile de tuns iarba cu împingere și chiar pentru mașinile de tuns iarba manuale, în timp ce proprietarii de case cu curți mai mari vor beneficia de mașinile de tuns iarba cu propulsie, cum ar fi mașinile de tuns iarba pe benzină, electrice sau cu acumulatori.

Pentru proprietarii de case care locuiesc pe parcele de teren mai mari, ar putea fi util să ia în considerare un tractor de gazon. Tractoarele de gazon vin cu două tipuri de motoare – un motor montat în față și o mașină de tuns iarba montată în spate. Mașinile de tuns iarba cu motor spate vor avea mai multă putere, așa că, dacă aveți dealuri și văi, este posibil să doriți să aflați mai multe despre acest tip de mașină de tuns iarba.

Pentru peluzele de peste doi acri, veți dori să începeți să vă uitați la mașinile de tuns iarba de uz comercial. Nu veți găsi puteri de împingere în această categorie, așa că începeți căutarea pentru cositoare cu întoarcere zero sau tractoare de gazon pentru uz comercial.

Vrei să cumperi masini de tuns iarba? La sips.ro găsești cele mai bune prețuri! Profită acum! Plată în rate sau integrală! Garanție produse!