Sips.ro

Drone

Afișez toate cele 15 rezultate

Produse pe pagină

Un ghid de cumpărare a dronelor. Ce dronă să aleg?

Te-ai gândit să cumperi o dronă? Ești dornic de unele de mare de zbor de concurență sau doar în starea de spirit pentru unele distracție în aer liber? Dronele oferă relaxare și emoție în același timp. Ele pot ridica, de asemenea, fotografie profesionale și amatori și videografie. Citiți acest ghid util pentru a afla cum să alegeți o dronă bună pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Cât costă o dronă?

Punctul de preț pe drone variază departe și lat. Modelele cu cel mai mare preț aparțin într-un colț de nișă al pieței dronelor, cel mai probabil în scopuri profesionale. Dronele de cameră de înaltă tehnologie pot costa câteva sute de dolari, dar modelele începători au un preț rezonabil. Dronele cu capacități limitate sunt mai prietenoase cu copiii și pot costa semnificativ mai puțin.

Tipuri de drone.

Cele mai multe drone se încadrează într-una din cele două categorii: drone de cameră și drone de jucărie. Dronele de curse reprezintă o versiune unică a dronelor de cameră și oferă o interacțiune competitivă, dar prietenoasă cu alți proprietari de drone. Toate dronele au caracteristici și beneficii care variază în funcție de tip.

Drone de cameră.

Cunoscute și sub numele de drone profesionale sau entuziaste, aceste modele high-end sunt de obicei drone de cameră. Au camere integrate capabile de imagini de înaltă definiție (HD) și 3D. Cele mai noi modele au capacități extraordinare:

  • Altitudini de un kilometru sau mai mult
  • O gamă de zbor de 10 km sau mai mult
  • Viteze maxime de 110 kph
  • Durata de viață a bateriei care depășește o jumătate de oră

Multe dintre acestea sunt bine pentru incepatori. Unele necesită o mână experimentată asupra comenzilor, dar mecanismele interne de stabilizare ajută drona să zboare fără probleme, indiferent de capacitatea pilotului.

Drone de curse.

Acest grup este un subset de drone profesionale. Aceste modele îmbunătățite oferă viteză și manevrabilitate sporite. Acestea necesită camere HD pentru a oferi operatorului o imagine clară a cursului de curse.

Drone de jucărie.

Dronele de jucărie sunt modele simple concepute pentru zborul de bază. Sunt jucării necomplicate, sigure, care oferă divertisment și distracție în aer liber pentru toate vârstele. Unele dintre dronele de jucărie high-end  sunt greu de distins de dronele camerei inferioare. Adevărații entuziaști ar putea recunoaște că dronele lor profesionale sunt jucării cu adevărat minunate.

Drone de apă.

Dronele de apă nu sunt pentru zbor, ci sunt folosite pentru explorarea sub apă. Acestea oferă același control wireless și aceleași calități de captare a imaginilor de precizie ca și dronele aeropurtate într-o formă submersibilă. Pasionații de apă și pescuit se bucură de explorarea sub suprafața mediilor de apă sărată și apă dulce prin lentilele acestor drone.

Selectarea dronei potrivite.

Decideți ce activități intenționați pentru a vă ajuta să restrângeți opțiunile de drone. Majoritatea dronelor au o cameră foto, dar ține cont de scopul propus atunci când faci cumpărături. Vrei imagini uluitoare, sau esti doar afară să se distreze trăgând cascadorii cu copiii? Gândiți-vă la modul în care veți utiliza noua dronă înainte de a face selecția.

Distracție în aer liber.

Dronele oferă divertisment în aer liber, fie că manevrează prin aer doar pentru distracție, fie că fac fotografii aeriene cu familia care se joacă în curte. Alți factori de reținut includ siguranța și ușurința de utilizare. Luați în considerare o dronă cu elice și piese ușor de înlocuit  pentru acele momente în care trucurile nu merg conform planului. Selectați o dronă durabilă, entry-level, dacă copiii mai mici se vor alătura distracției.

Fotografie extremă.

Imaginile realizate cu drone oferă imagini puternice pe care multe companii le pot folosi. Agenții imobiliari, topografii, cineaștii și fotografii profesioniști beneficiază cu toții de drone. Pentru performanțe optime pentru utilizare profesională, răsfoiți modelele care ating altitudini mari, au camere de cea mai înaltă rezoluție și rămân la nivel în ciuda rezistenței la vânt. Fotografiile și videoclipurile surprinse de drone se încarcă cu ușurință pe computer sau tabletă. Amintiți-vă că există o diferență juridică între activitatea recreativă și cea profesională. Persoanele care se angajează într-o întreprindere cu scop lucrativ au nevoie de o licență de dronă de la FAA.

Concurs.

Astăzi, cursele de drone există la nivel profesional. Dacă aveți inima setată pe un trofeu cu rotor, căutați drone și accesorii premium pentru drone care vă ridică jocul. Găsiți o dronă cu viteză maximă, control precis, rezoluție video clară și durată de viață extinsă a bateriei. Ochelarii esențiali de vedere la persoana întâi (FPV) vă oferă o vedere a dronei asupra cursului.

Explorare virtuală.

Sus pe cer sau sub valuri, dronele care permit vederi la persoana întâi printr-un dispozitiv mobil fac tovarăși de călătorie ideali. Ochelarii FPV adaugă la entuziasmul unui zbor înalt sau al unei aventuri submarin sălbatice. Căutați drone cu camere excepționale și conectivitate fiabilă.

Vrei să cumperi drone? La sips.ro găsești cele mai bune prețuri! Profită acum! Plată în rate sau integrală! Garanție produse!