Sips.ro

Bratari fitness

Afișez toate cele 7 rezultate

Produse pe pagină

Cum să alegi cea mai bună brățară de fitness?

La fel ca în cazul oricărui echipament de înaltă tehnologie, dacă plătiți mai mult veți obține o procesare mai puternică, o interfață de utilizator mai sofisticată și mai multe funcții (uneori mai multe funcții decât ați putea folosi vreodată). Caracteristicile cheie ale brățărilor de fitness pot include următoarele:

Funcții GPS: Monitorizarea sistemului de poziționare globală (GPS) permite unei brățări fitness să furnizeze date precum kilometrajul, viteza, locația și altitudinea. Unitățile care se conectează la mai multe sisteme de sateliți GPS oferă cele mai rapide și mai precise date și urmărirea locației.

Navigație: Unitățile mai accesibile oferă o urmărire de bază și vă alertează atunci când vă abateți de la curs. Unitățile mai sofisticate au rute programabile și vă pot spune pe ce bifurcație să o luați. Multe dintre ele vă permit să marcați puncte de reper sau să lăsați dispozitivul să traseze o pistă de urmărire. Hărțile de bază pentru navigație variază, cele mai bune hărți fiind oferite de unitățile de top.

Caracteristicile bateriei: În general, aparatele de urmărire au o autonomie impresionantă a bateriei. Unele oferă moduri de economisire a bateriei care reduc rata de conectare cu sateliții GPS. (Compromisul este o precizie a datelor ușor mai mică.) Câteva urmăritori cu preț premium oferă reîncărcare solară.

Monitorizarea activității: Aceste funcții oferă date precum numărul de pași făcuți, minutele de activitate sau frecvența activității. Multe dintre ele oferă, de asemenea, provocări, insigne pentru realizări și alerte pentru a vă încuraja ușor spre obiectivele de fitness.

Monitorizarea somnului: Monitorizarea inactivității? Deoarece odihna adecvată este, de asemenea, importantă pentru sănătate, multe dispozitive de urmărire oferă feedback privind somnul, care poate varia de la cât timp ați dormit la timpul petrecut în diferite stadii de somn.

Funcții de monitorizare a ritmului cardiac (HRM): Acestea oferă date cardio și de antrenament, cum ar fi frecvența cardiacă, date despre zonele de ritm cardiac, VO2 max și multe altele. Cele mai multe aparate de urmărire obțin datele privind ritmul cardiac de la un senzor pentru încheietura mâinii, o opțiune mai confortabilă decât o curea de piept. Curelele de piept, disponibile ca accesoriu, sunt încă considerate mai precise, dar senzorii de încheietură s-au îmbunătățit.

Moduri specifice activității: Opțiunile pot include alergare, ciclism (pe șosea și pe traseu), înot, triatlon și schi (alpin și XC). Alegerea unui mod accesează o serie de măsurători legate de acel mod.

Rezistență la apă: De-a lungul anilor, dispozitivele de urmărire au devenit mai rezistente la șocuri și la apă. Puține sunt concepute pentru scufundări, dar majoritatea sunt rezistente la apă până la 30 de metri sau mai mult.

Notificări telefonice: Multe aparate de urmărire pot fi asociate cu smartphone-ul pentru a oferi alerte cu privire la un apel sau un text primit pe ecranul aparatului de fitness.

Funcții muzicale: Unele brățări fitness vă permit să descărcați muzică și să le conectați la căști.

Vrei să cumperi bratari fitness? La sips.ro găsești cele mai bune prețuri! Profită acum! Plată în rate sau integrală! Garanție produse!