Sips.ro

Casti Gaming

Afișez 1 - 25 din 154 de rezultate

Produse pe pagină

Cum să alegi cele mai bune căști de gaming?

De la jocuri cu împușcături și jocuri de curse până la simulatoare și RPG-uri, sunetul este foarte important pentru a te cufunda în jocuri. Dar ce face ca o cască de jocuri să fie bună? În acest mini ghid, vă vom explica cum să alegeți căștile de gaming potrivite.

Le veți folosi la pc sau la console?

Primul lucru pe care trebuie să vi-l puneți atunci când cumpărați o cască de jocuri este pe ce platformă de jocuri jucați. Căștile cu un conector de 3,5 mm sunt aproape întotdeauna potrivite pentru toate consolele de pe PC. Țineți cont de faptul că consolele nu suportă întotdeauna toate funcțiile, deoarece acestea depind de software. Sunetul surround virtual este cel mai frecvent exemplu în acest sens.

Material:

Materialul joacă, de asemenea, un rol important în ceea ce privește confortul căștilor pentru jocuri. Cupele pentru urechi sunt adesea acoperite cu țesături sau materiale din piele (falsă). Avantajul cupelor de ureche din țesătură este că respiră mai bine, dar materialele din piele au o izolare mai bună și nu se uzează la fel de repede. La modelele mai scumpe, cupele pentru urechi sunt adesea umplute cu spumă cu memorie, astfel încât să se adapteze la forma capului dumneavoastră.

Alegeți o pereche de căști comfortabilă:

Să fim sinceri, o oră de joc nu este suficientă pentru tine. Este foarte important ca setul de căști să fie la fel de confortabil de purtat timp de o oră ca și pentru o perioadă mai lungă de timp. Există câteva elemente de luat în considerare atunci când vă decideți.

Greutate:

Căștile pentru jocuri sunt fabricate din diferite materiale. De la căștile voluminoase din plastic cu design notabil la căștile minimaliste cu piese ușoare din aluminiu. În general, un model calitativ și mai ușor este mult mai scump. Dacă folosiți o cască pentru o perioadă mai lungă de timp, merită să luați în considerare investiția.

Reproducerea sunetului:

Pentru o cască de gaming este important să sune ca și cum ai fi în mijlocul tranșeelor, dar cum poți ști fără să asculți dacă o cască de gaming produce un sunet bun? De exemplu, acordând atenție driverelor și reproducerii sunetului.

Bateria: 

Căștile cu fir sunt cu siguranță avantajoase în ceea ce privește durata de viață a bateriei și problemele de încărcare, deoarece se conectează direct la orice port auxiliar în care sunt conectate. Acest lucru simplifică lucrurile și elimină necesitatea unei surse de alimentare externe. Căștile cu fir nu au nevoie de baterii sau de componente interne de încărcare, precum omologii lor fără fir. Jucătorii cărora nu le place ideea de a avea de-a face cu baterii sau de a-și aminti să își încarce dispozitivele se vor simți probabil mai puțin stresați dacă vor folosi o cască cu fir.

Există unele produse wireless pe piață care dispun de o durată de viață a bateriei destul de robustă, dar asta nu îi împiedică pe jucători să nu-și amintească să își conecteze dispozitivele la sfârșitul zilei pentru a le menține încărcate. Cei care joacă multe jocuri și uită să își încarce căștile fără fir se pot trezi în imposibilitatea de a utiliza dispozitivul în timpul următoarei sesiuni de joc, ceea ce poate fi destul de frustrant.

Comunicarea cu echipa:

De asemenea, puteți utiliza o cască de jocuri pentru a comunica în mod clar cu prietenii și coechipierii dumneavoastră. Aceste funcții sunt aproape o necesitate:

Noise Canceling (anulare a zgomotului): cu aceasta, vocea ta este puternică și clară, iar colegii tăi de echipă nu vor auzi nimic din tastatura ta mecanică.

Funcții Mute: datorită butonului de pe cască sau prin ridicarea microfonului, puteți dezactiva microfonul pentru a răspunde la un apel sau pentru a vorbi cu cineva în persoană.

Vrei să cumperi casti gaming? La sips.ro găsești cele mai bune prețuri! Profită acum! Plată în rate sau integrală! Garanție produse!