Sips.ro

Gaming PC

Afișez toate cele 13 rezultate

Produse pe pagină

Cum să alegi cel mai bun pc de gaming?

Important în alegerea unui PC bun pentru jocuri este ce placă video aveți nevoie și ce jocuri doriți să jucați. Luați în considerare următoarele componente și specificații minime:

  • O placă video NVIDIA GeForce sau AMD Radeon.
  • Un procesor Intel Core i5 sau AMD Ryzen 5
  • 8GB RAM sau mai mult
  • Un SSD

Placa video

Placa video este inima PC-ului dumneavoastră de jocuri. Această placă procesează toate elementele vizuale din jocurile dvs. preferate. Cu cât placa video este mai rapidă, cu atât jocurile dvs. vor arăta mai bine și mai fluent. Pentru a juca un joc, aveți nevoie de cel puțin 30, dar preferabil 60 de cadre pe secundă (fps).

Plăcile video dedicate de bază

Plăcile video dedicate de bază sunt, din punct de vedere tehnic, plăci video dedicate, dar nu sunt suficient de puternice pentru jocuri. O placă video NVIDIA GeForce GTX 1650 sau o placă similară AMD Radeon RX reprezintă cerința minimă pentru jocuri pe PC. Dacă aveți nevoie de mai mult și doriți să jucați jocuri cel puțin la calitate a imaginii Full HD la 60 fps, ar trebui să vă luați o placă GTX 1660 sau o placă AMD Radeon puternică.

Procesorul

În timp ce placa video preia toate sarcinile grafice, procesorul (CPU) controlează lumea jocului. Gândiți-vă la adversarii controlați de calculator și la locul unde se duc gloanțele. CPU calculează că tragi acolo unde placa video arată o explozie. Deși procesorul este important, placa grafică rămâne partea care influențează cel mai mult jocurile tale preferate. Limita inferioară atunci când vine vorba de jocuri este cu un procesor Intel Core i5 sau AMD Ryzen 5.

Memoria RAM

Pentru un computer de jocuri, este suficient un minim de 8 GB de memorie RAM. Memoria RAM este ca un bloc de notițe pentru procesorul dvs. pentru a vedea rapid informațiile importante. Dacă doriți să faceți streaming de jocuri, 16 sau 32GB este o cerință. Dacă doriți să vă pregătiți pentru viitor, doriți să aveți cel puțin 16GB RAM sau mai mult.

Spațiul de stocare

Toată lumea urăște timpii de încărcare, mai ales jucătorii. Cu un SSD, acest lucru este de domeniul trecutului. Un SSD înjumătățește timpul de pornire și de încărcare, astfel încât vă puteți pregăti rapid pentru nivelul următor. Dacă vrei să treci la nivelul următor, poți alege mai multe SSD-uri într-o configurație Raid 0. Într-o configurație Raid 0, fiecare SSD face jumătate din muncă. Viteza se dublează, la fel cum ar fi dacă ați începe să scrieți cu două mâini.

Carcasa și accesoriile

Un PC de jocuri are accesorii suplimentare, cum ar fi un perete de sticlă și iluminare RGB încorporată. În combinație cu aspectul totuși, acest lucru face ca un adevărat PC de gaming să fie mai mult decât o carcasă cu componente. De asemenea, puteți da interiorului carcasei ceva în plus, cum ar fi răcirea cu apă. În acest fel, procesorul tău rămâne mereu la temperatura potrivită, chiar dacă îi ceri mult procesorului tău.

Vrei să cumperi gaming pc? La sips.ro găsești cele mai bune prețuri! Profită acum! Plată în rate sau integrală! Garanție produse!