Sips.ro

Laptopuri Gaming

Afișez 1 - 25 din 117 rezultate

Produse pe pagină

Cum să alegi cel mai bun laptop de gaming?

  • Afișaj. Dimensiunea, rezoluția și rata de reîmprospătare pot avea un impact asupra experienței tale de joc. Doriți să acordați prioritate unui ecran cu rezoluție sau rată de reîmprospătare ridicată, sau intenționați să utilizați un monitor extern?
  • CPU și GPU. Comparați specificațiile componentelor, cum ar fi numărul de nuclee și clock speed, și verificați valorile de referință pentru o comparație rapidă între diferite linii de produse. În general, dacă nu aveți nevoie să jucați la setările maxime, un GTX 1650 sau RX 5500M va fi suficient, însă, la setări mai mici. Un GTX 1660 Ti vă va oferi un plus de performanță, care credem că este semnificativ și merită banii.
  • Memorie și stocare. Recunoașteți diferența dintre SSD-uri și HDD-uri și stabiliți de câtă memorie RAM aveți nevoie pentru modul în care intenționați să vă utilizați sistemul. Ultimele jocuri consumă foarte multă memorie RAM. Astfel, vă recomandăm 8 GB chiar și pentru activitățile de productivitate de bază. Dacă aveți opțiunea pe un laptop de gaming, optați pentru 16GB. În mod obișnuit, un laptop cu un GTX 1650 sau 1660 Ti vine cu 8GB RAM. Unele plăci grafice GTX 2060 și superioare vor avea 16GB de RAM.
  • Design. Laptopurile mai ușoare pot călători mai bine, dar un hardware mai puternic ar putea fi o prioritate mai mare atunci când jucați jocuri solicitante acasă.
  • Porturi și intrări. Planificați numărul de periferice pe care anticipați să le folosiți, inclusiv stocarea externă și sistemul audio. Aveți nevoie de mai multă flexibilitate, de mai mult spațiu sau de porturi suplimentare de mare viteză?
  • Bateria. Foarte puține laptop-uri pentru jocuri ajung la 8 ore sau mai mult cu o încărcare și, oricum, aveți nevoie de sursa de alimentare pentru a obține cele mai bune performanțe.
  • Tastatura. Luați în considerare laptopurile cu o tastatură luminată, care va fi de ajutor în timpul sesiunilor de jocuri nocturne. De asemenea, pe unele laptopuri sunt disponibile retroiluminări multicolore pentru anumite taste, care pot fi ajustate cu ajutorul unui software încorporat. Cu toate acestea, este vorba mai mult de aspect decât de funcționalitate.

Multe laptopuri de gaming, deși nu toate, vă permit să vă actualizați memoria RAM și spațiul de stocare.

Vrei să cumperi laptopuri gaming? La sips.ro găsești cele mai bune prețuri! Profită acum! Plată în rate sau integrală! Garanție produse!