Cele mai bune drone ieftine 2022

Cele mai bune drone ieftine 2022 post thumbnail image

Cele mai bune drone ieftine demonstrează că filmarea cu drone și pilotarea dronelor nu trebuie să fie foarte costisitoare dpdv financiar. Deși există o mulțime de drone foarte scumpe (peste 6000 de lei), acestea tind să fie orientate spre profesioniști sau echipe de filmare. Pentru consumatorul ocazional și utilizatorii începători, există o mulțime de drone ieftine care sunt ușor de zburat și distractive.

În acest ghid, am ales cele mai bune drone ieftine care pot fi cumpărate la un preț relativ mic. Am fost selectivi și am ales doar drone despre care credem că merită banii – cerința minimă este ca drona să aibă o cameră cu care să poți înregistra. Obținerea imaginilor de pe dronă va necesita fie o conexiune Wi-Fi la un smartphone, fie un slot pentru card microSD la bord – acesta din urmă este opțiunea mai bună, dar adaugă un cost în plus.

Alte lucruri la care trebuie să ne gândim includ timpul maxim de zbor. În timp ce în lumea reală, timpii de zbor vor fi, în general, mai mici decât cei anunțați pe cutie, compararea timpilor de zbor declarați ai dronelor una lângă alta vă va oferi o idee despre care dintre ele are o durată de viață generală mai bună a bateriei. De asemenea, este vital să verificați greutatea dronei. În majoritatea țărilor, 250g este greutatea minimă legală dincolo de care trebuie înregistrată o dronă, așa că fiți conștienți de faptul că obținerea unei drone mai grele vine cu niște documente.

Cele mai bune drone ieftine

În timp ce toate dronele de pe această listă sunt relativ nu foarte scumpe, am inclus doar exemple care credem că merită banii – deci iată cele mai bune drone ieftine pe care le puteți cumpăra în acest moment.

DRONA SG906 PRO 2, CAMERA SONY 4K UHD

SG906 PRO 2 este o drona smart cu un design asemanator dronei Mavic Pro, cu o multime de functii, cum ar fi, GPS, conectare prin 5G Wifi FPV, follow me, zbor in jurul axului, controlul prin gesturi, decolare/aterizare automata, recunoasterea gesturilor .

Camera video are o rezolutie de 2048*1080 P cu un unghi larg de 110 grade si inregistreaza la o calitate 4k UHD, conexiunea realizandu-se prin 5.8G Wifi.

DRONA PROFESIONALA MJX B16 PRO 4K 5G GPS

Nu este o dronă „Pro” în adevăratul său sens, dar MJX B16 PRO este în prezent cea mai bună din seria Bugs. Are performanțe excelente de zbor, puteți zbura fără teamă în vânt moderat. Gimbalul cu 3 axe se comportă foarte bine. Durata de viață a bateriei de 25 de minute este mai mult decât corectă pentru prețul său. Pachetul combo cu 3 baterii permite mai mult de 1 oră de distracție continuă. Gama este decentă, dar departe de a fi extraordinară, dacă doriți să zburați mile și mile, obțineți o dronă DJI cu comunicare OcuSync.

MJX a reușit încă o dată să aducă pe piață o dronă mid-range excelentă pentru începători, dar încă nu pot concura cu dronele DJI sau chiar Xiaomi și Hubsan.

MJX este un brand popular de drone, care este cunoscut pentru produsele sale la prețuri destul de mari. Cele mai recente adăugiri la gama lor epică Bugs sunt micul B19 MINI (cu două opțiuni de cameră) și B16 Pro. Ambele drone au un design pliabil, motoare fără perii, poziționare GPS și o cameră 4K.

Drona RG106 PRO 8K GPS

RG106 PRO GPS este o drona dotata cu functii smart, camera video de actiune, sistem de stabilizare pe 3 axe giro.

Usor de folosit chiar si de incepatori – RG106 PRO GPS decoleaza rapid si aterizeaza singura prin apasarea butonului One Touch Landing. “Hadless Mode” permite orientarea dronei In directia dorita, indiferent de pozitia sa fata de telecomanda.

Drona RG106 PRO GPS isi mentine singura pozitia in aer, are functia de decolare si aterizare automata prin apasarea unui singur buton. Cu o singura functie de retur automat, drona poate gasi usor drumul spre casa. Prin intermediul aplicatiei puteti predefini un traseu pe care sa il faca drona automat.

Timpul de zbor de 25 minute si sistemul de control de la distanta de 1200m va conduce la o experienta de zbor minunata. Drona face filmarea mult mai usoara si profesionala, ceea ce este o alegere buna pentru pasionatii de fotografie aeriana.

Camera video are o rezolutie de 1080P cu un unghi larg de 110 °.

Camera foto 8K HD de inalta calitate va permite sa surprindeti momentele dvs. remarcabile, unghi ajustare: 90°.

Drona profesionala KAI ONE MAX

KAI ONE MAX este un model de dronă profesională, care poate concura cu drone mult mai scumpe. Arată foarte cool și elegant, designul inteligent cu o construcție pliabilă robustă și prezența unei pungi de protecție în kit vă permite să depozitați convenabil, să îl purtați confortabil cu dvs. și să vă bucurați de fotografiile aeriene.

KAI ONE MAX este echipat cu motoare avansate fără perii, cu putere mare, durată lungă de viață, rezistență bună la vânt și zgomot redus. O cameră 4K stabilizată electronic cu gimbal mecanic pe 3 axe oferă o calitate foto și video uimitoare în timp real. Prezența camerei inferioare este necesară pentru a obține o mai mare netezime, stabilitate în zbor și ușurință în control. Trei axe stabilizat Pan Tilt, evitarea obstacolelor. 360 moment de captură stabil, nivel de film HD 4K/6K/8K, unghi de deplasare de 50°, unghi de rulare de 50°, unghi de pas de 120°. Bateria de mare capacitate de 7.4V 2200mAh produce până la 28 de minute de zbor. Motorul este atât de silențios, dar foarte puternic atunci când rulează.

KAI ONE MAX este o dronă inteligentă și puternică, echipat cu un sistem GPS avansat. Camera vă permite să luați imagini aeriene de calitate. Cu o baterie inteligentă nou creată, veți obține timpi de zbor de până la 25 de minute; oferindu-ti o experienta de zbor mai vastă!

Cât ar trebui să cheltuiesc pe o dronă ieftină?

Cele mai bune drone ieftine vă vor costa mult mai puțin decât modelele high-end de la companii precum DJI, Autel și PowerVision și, în mod natural, nu sunt nici pe departe la fel de sofisticate. Dar ce înseamnă asta? Pornind din segmentul de drone de buget, dacă plătiți sub 400 lei, drona va avea un zbor dificil datorită unei construcții de bază slabe, caracteristicilor limitate și lipsei de control și stabilizare a zborului fin.

Treceți la gama de prețuri de 400 – 1000 lei și lucrurile încep să se îmbunătățească. Este puțin probabil să obțineți un controler, așa că va trebui să utilizați o aplicație mobilă în schimb, iar calitatea camerei nu va fi extraordinară, dar sunt șanse ca caracteristicile de zbor să fie mai mult decât decente.

De la 1000 – 2500 lei lucrurile devin chiar mai bune; ar trebui să aveți o cameră cu rezoluție mai mare și chiar un controler dedicat, astfel încât să puteți începe să lucrați în mod corespunzător la abilitățile dumneavoastră de zbor. Și este posibil ca drona să aibă motoare îmbunătățite și să fie mai potrivită pentru zborul în aer liber.

La ce sa vă uitați când alegeți o dronă

Prețul dronei nu reflectă întotdeauna calitatea dronei, deși vă va oferi o evaluare rapidă, aproximativă, a dronelor care sunt mai bune decât altele. În general, dronele mai scumpe vor zbura din ce în ce mai mult și mai departe, vor face imagini mai bune și vor veni cu mai multe caracteristici premium. Dar pentru a lua o decizie mai informată, va trebui să obțineți detalii despre specificații. Iată la ce trebuie să vă uitați:

Care este autonomia bateriei?

La fel ca un smartphone, o dronă va rămâne în cele din urmă fără baterie, iar timpii de zbor între încărcări se chinuie să depășească 30 de minute, chiar și pe cele mai bune modele. Puteți transporta întotdeauna o putere suplimentară, dar dacă credeți că ar putea fi necesar să faceți acest lucru, asigurați-vă că includeți costul bateriilor de rezervă în prețul total.

Motoare fără perii sau cu perii? Ce să aleg?

Este posibil să întâlniți acest termen atunci când examinați o listă. Motoarele fără perii costă mai mult decât cele cu perii, dar, în schimb, oferă o funcționare mai silențioasă și au o durată de viață mai lungă, ceea ce înseamnă că nu va trebui să le înlocuiți la fel de des.

Ce cameră foto să aleg?

Dacă doriți imagini de cea mai bună calitate posibilă, specificațiile camerei ar trebui să fie un mare considerent, așa că asigurați-vă că căutați rezoluția foto și video. Majoritatea modelelor de dimensiuni decente , fără a include dronele de jucărie – vin acum cu o cameră încorporată, dar unele vă permit să vă atașați propriile camere. Dacă sunteți încă începător atunci când vine vorba de capturarea fotografiilor și videoclipurilor de înaltă rezoluție, consultați ghidul nostru pentru alegerea unei camere digitale.

Ce este un modul headless?

La început, a zbura o dronă poate fi dificilă, astfel încât pentru începători, unele modele oferă modul headless. Aceasta înseamnă că atunci când împingeți stick-ul controlerului într-un fel, drona se va deplasa în acea direcție în raport cu dvs., mai degrabă decât în raport cu locul în care este îndreptat joystick-ul.

GPS integrat sau fără?

Având un GPS integrat permite unor drone să plutească pe loc. 
La segmentul premium al pieței dronelor, veți găsi modele cu GPS integrat, care permit mașinilor să știe unde se află în lume. Acest upgrade vă ajută drona să-și găsească drumul înapoi acasă cu o caracteristică numită aptly return-to-home sau RTH. Un GPS integrat îmbunătățește, de asemenea, stabilitatea generală a dronei și abilitățile de navigație, permițând multora dintre ele, de exemplu, să plutească cu ușurință într-un singur loc.

Ce este modulul Follow-me?

Această caracteristică vă permite dronei să vă urmărească oriunde, astfel încât să vă puteți concentra pe ciclismul montan sau pe sporturi extreme în timp ce drona vă etichetează de-a lungul înregistrării progresului. Anumite drone fac acest lucru mai bine decât altele, așa că consultați recenziile utilizatorilor pentru a vedea cât de bine funcționează modul în practică.

Ce este un gimbal?

Pe măsură ce dronele cresc în preț, veți observa că încep să aibă ceva numit gimbal integrat. Acest suport doar păstrează aparatul de fotografiat nemișcat în timp ce se deplasează în vânturi puternice și altitudini ridicate. Dronele de jucărie mai mici nu vor avea acest atașament, dar nu au nevoie de el. Dacă doriți cele mai bune înregistrări video și fotografii, asigurați-vă că drona include un gimbal.

Pot dronele să evite singure obstacole?

O caracteristică premium pe unele drone mai scumpe, evitarea obstacolelor vă va costa bani, dar ar putea fi singurul lucru care vă protejează drona de prăbușirea într-un copac. Ca și în cazul modului follow-me, unele drone fac acest lucru mai bine decât altele, așa că, pe lângă faptul că observă dacă un model are această capacitate, verificați recenziile online pentru a vedea dacă funcționează de fapt așa cum este anunțat.

Care este raza de acțiune a unei drone?

Raza de acțiune a unei drone îți spune cât de departe de tine se poate mișca înainte de a pierde controlul. Dronele mai scumpe, la nivel profesional, au raze de acțiuni mai mari, depășind periferia sufrageriei sau a curții. Cu toate acestea, indiferent cât de departe se poate duce drona, rețineți că regulile Administrației Federale a Aviației vă impun să aveți întotdeauna un ochi pe drona dvs., pentru a evita deteriorarea proprietății, animalelor sau chiar a oamenilor.

5 1 voteaza
Rating Articol
evomag.ro
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile