Sips.ro

Cele mai bune casti de gaming

cele mai bune casti de gaming

Cele mai bune casti de gaming 2023 sunt exact asta: cele mai bune căști audio pe care le puteți căuta pentru a vă completa configurația. Și credem că adăugarea unui set de căști de gaming excelent din vârful piramidei este incredibil de importantă – este una dintre cele mai ușoare și de-a dreptul cele mai bune modalități de a vă îmbunătăți experiența de joc.

Dacă sunteți în căutarea unui sunet imersiv de top pentru jocuri și a unui audio clar pentru chat, atunci una dintre cele mai bune căști de gaming – din grămada noastră de aici, poate – este ceea ce aveți nevoie și va umple acel gol audio și îl va duce la noi niveluri. Chiar dacă piața este una saturată, aceasta este lista noastră distilată a celor mai bune seturi pe care banii le pot cumpăra – și există ceva aici pentru toată lumea, deoarece multe dintre acestea vor fi compatibile cu mai multe platforme. Deși, dacă îl căutați pe cel mai bun pentru platforma aleasă de dumneavoastră, probabil că se va găsi și aici, deoarece ne asigurăm că fiecare platformă majoră este acoperită și facem cunoscută compatibilitatea în fiecare intrare.

Oricât de impresionați am fi de difuzoarele și sistemele de sunet moderne de la televizor, nimic nu se compară cu imersiunea pe care o pot oferi căștile. Cu toate acestea, căutarea celor mai bune nu este o sarcină ușoară, mai ales dacă doriți să obțineți ceea ce se potrivește cel mai bine pentru configurația, jocurile și, bineînțeles, bugetul dumneavoastră. Aici intervine acest ghid, deoarece am testat toate aceste căști și putem garanta pentru calitatea lor și pentru diferențele pe care le oferă. Comparăm cu atenție modelele pentru a urmări calitatea audio excelentă, confortul pentru sesiuni îndelungate și claritatea microfonului, astfel încât să fii bine informat și să știi care vor fi cele mai bune casti de gaming 2023 pentru tine.

Cele mai bune casti de gaming 2023

Razer BlackShark V2

Cele mai bune casti de gaming

Probabil cele mai bune căști de gaming pe care le-am testat vreodată. Preluând designul original BlackShark din vremurile de odinioară – o estetică asemănătoare cu cea a unui pilot de elicopter – și echipându-l cu tehnologie nouă, un design ușor și calitatea și stilul Razer, BlackShark V2 emană strălucire din toate punctele de vedere. Designul său este ușor și confortabil; calitatea audio este cu adevărat excelentă datorită noilor drivere Titanium; microfonul său este unul dintre cele mai bune pe care le-am folosit vreodată; iar prin intermediul unei aplicații însoțitoare, are funcții și personalizări care ies de peste tot. Stelele s-au aliniat cu adevărat cu această cască și abia aștept să o folosesc de fiecare dată când mă așez să mă joc.

Împreună cu aplicația THX Spatial Audio recent lansată, și o întreagă lume nouă de sunet pentru jocuri, personalizarea și rafinamentul vă vor fi deschise, ducând sunetul deja excelent al căștii la înălțimi și mai mari. Da, nu vă veți permite luxul de a merge fără fir (pentru asta veți dori varianta V2 Pro), dar cu un preț de 500 lei, veți obține un raport calitate-preț enorm. Dacă aveți bugetul necesar și doriți una dintre cele mai bune căști de gaming, aceasta este cea mai bună.

SteelSeries Arctis 7P/7X

cele mai bune casti de gaming in general

SteelSeries Arctis 7P/7X este pachetul complet și cele mai bune căști de gaming în general, oferind un sunet excelent, performanțe wireless consistente și un design confortabil și atractiv la un preț rezonabil. Conectivitatea wireless de 2,4 GHz a căștii vă menține lipit de joc fără întârzieri sau interferențe. Și mai bine: Datorită dongle-ului USB-C și adaptorului USB-A, vă puteți bucura de performanță wireless cu orice sistem, de la un PS5, la un Nintendo Switch în modul portabil, la un telefon Android.

Cu un aspect elegant și discret și variante atât în alb, cât și în negru, Arctis 7P/7X este rara cască de gaming pe care chiar vei dori să o folosești ca și căști de zi cu zi. Dispozitivul este, de asemenea, incredibil de confortabil, datorită unei benzi elastice pentru cap care se ajustează la cupola dvs. și a unei perechi de căști moi și ușoare. Dacă adăugați un microfon clar, o baterie de 24 de ore și o mulțime de opțiuni de personalizare, aveți un câștigător.

Razer Kraken X

cele mai bune casti gaming ieftine

Ca o alternativă ieftină la Razer Kraken, căștile gaming Kraken X sunt o opțiune economică care excelează pe PC dintr-un motiv simplu – sunet surround 7.1 virtual. Disponibil prin intermediul unei aplicații, acesta ridică nivelul audio deja bun al căștii datorită unei profunzimi, claritate și definiții superioare. De asemenea, face dificilă revenirea la modul audio standard al lui X.

În cadrul testelor noastre, este clar că Kraken X nu va putea să se ridice față în față cu cele mai bune modele din gama Cloud de la HyperX, sau chiar cu colegii săi de grajd de la Razer, dar pentru banii pe care îi are, Kraken X oferă ceea ce trebuie.

Când adăugați un confort de invidiat și un design ușor, elegant și discret, această versiune a lui Kraken oferă un raport calitate-preț extraordinar. Desigur, există și unele neajunsuri care strică petrecerea (microfonul nedetașabil fiind principalul dintre ele), dar nu te poți plânge când primești un sunet 7.1 de calitate la un preț atât de mic.

Dacă aveți doar 300 de lei de cheltuit pe o pereche de căști de gaming, nu credem că veți găsi ceva mai bun decât aceste căști de jocuri Razer.

Căști gaming Logitech G Pro X

Construit pentru campionate/turnee

Căștile gaming Logitech G Pro X oferă performanțe de nivel de turneu la un preț de 600 de lei. Designul negru distins al căștii se distinge de concurență, în mare parte datorită benzii flexibile și opțiunilor de căști din spumă și piele artificială extrem de confortabile. Simplul fapt de a fi confortabil nu este suficient pentru a recomanda un produs ca fiind una dintre cele mai bune căști pentru jocuri, dar este, fără îndoială, cea mai importantă calitate pe care o evaluăm. Dacă nu puteți purta o cască mai mult de câteva minute la un moment dat, aceasta nu este foarte utilă.

Căștile de jocuri Go Pro X oferă din start un sunet bogat și precis în ceea ce privește direcția, indiferent dacă vă jucați pe PC sau pe consolă. Este, de asemenea, prima cască de jocuri care are un microfon Blue încorporat, permițând o conversație vocală foarte clară, fie că vă antrenați cu echipa Apex Legends, fie că faceți streaming către fanii dvs. online. De asemenea, merită luată în considerare și varianta Logitech G Pro X Wireless. Dacă nu știi cum să folosești Logitech G Hub, va trebui să înveți și asta.

SteelSeries Arctis 1

căști de gaming wireless accesibile

Obținerea unor performanțe wireless bune nu a fost niciodată atât de simplă și nici atât de accesibilă. Datorită dongle-ului USB-C discret și de mare viteză, SteelSeries 1 Arctis Wireless vă permite să vă bucurați instantaneu de sunetul fără fir al jocurilor de pe Nintendo Switch, telefonul Android, PS4 sau PC-ul de jocuri, fără conexiunea complicată sau interferențele care vin cu căștile bazate pe Bluetooth. Merită să menționăm din nou funcționalitatea pentru Nintendo Switch, deoarece este greu să obții o cască wireless pentru hibridul portabil al Nintendo.

Căștile de jocuri au același design elegant și discret ca și Arctis 1 standard, completat de un microfon detașabil, ceea ce le face perfecte pentru a juca unele jocuri Switch în deplasare. De asemenea, dispune de aceleași drivere puternice și de același microfon ClearCast clar ca și căștile SteelSeries din gama superioară, permițându-vă să vă cufundați și să jucați în mod competitiv cu încredere. Dacă sunteți în căutarea uneia dintre cele mai bune căști de gaming wireless sub 350 de lei, Arctis 1 Wireless este noul standard de aur.

Cum testăm cele mai bune căști de gaming

Pentru a găsi cele mai bune căști de gaming, testăm de obicei fiecare periferic cu un amestec de jocuri de împușcături, de luptă și de acțiune/aventură.

De asemenea, ascultăm muzică și vizionăm filme cu fiecare pereche de căști gaming pentru a evalua utilitatea acesteia pentru consumul de conținut multimedia. Pentru căștile fără fir, ținem un jurnal cu cât timp rezistă perifericul înainte ca bateria să se golească complet. Folosim înregistrări vocale pentru a evalua microfonul fiecărei căști, precum și pentru a reasculta transmisiunile pe Twitch pe care le-am realizat cu ele pornite.

În general, purtăm fiecare cască timp de cel puțin două zile întregi pentru a evalua nivelul de confort. Aproape întotdeauna obținem o a doua opinie de la altcineva din personal, deoarece ceea ce este confortabil pentru un gamer poate fi insuportabil pentru următorul.

Întrebări și răspunsuri – FAQ

Ce căști de gaming sunt cele mai bune pentru jocuri?

Dacă ne-ai pune să alegem una, cea mai bună cască pentru jocuri pe care v-am recomanda-o este Razer BlackShark V2. Este compatibilă cu orice platformă, are un microfon excelent, sunetul este rafinat și este și confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp. Și cel mai important este faptul că nu vă va rupe nici buzunarul – este cu adevărat la un preț foarte bun.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă păstrați opțiunile deschise, vă recomandăm să răsfoiți lista noastră completă: vă va oferi opțiuni wireless, opțiuni specifice platformei care acoperă toate bugetele.

Care este cea mai bună cască de gaming de top?

În ghidul nostru cu cele mai bune căști de gaming puteți găsi cu siguranță unele dintre cele mai bune căști de gaming high-end disponibile. Dacă țintești atât de sus și vrei să asiguri cea mai bună experiență audio posibilă, atunci ceva precum Astro A50 îți va fi de folos pentru o cască wireless de top, sau poate Audeze Penrose pentru cei care urmăresc acel set audiofil. Dacă sunteți în căutarea unui set de căști high-end care poate oferi ceva unic, atunci Razer Kraken V3 Pro va fi capabil să vă scuture capul în unitate cu acțiunea din timpul jocului.

Ce căști de gaming ar trebui să cumpăr în 2023?

Cu o piață atât de bogată și variată, plină de căști excelente în toate domeniile la care te poți gândi, „tot” ce trebuie să faci este să îți reduci opțiunile folosind câțiva factori cheie și prioritizând câteva lucruri. Veți descoperi că setul de căști pentru jocuri pe care îl puteți cumpăra în 2023 va fi unul care va satisface cel puțin principalele dvs. cerințe, dacă nu chiar pe toate, dintr-o singură lovitură. Luați în considerare, conexiunile cu fir vs. wireless, bugetul, platforma și așa mai departe și veți ajunge la concluzia potrivită pentru dumneavoastră.

Care este cea mai bună marcă de căști de gaming pentru PC?

Vestea bună și răspunsul excelent la această întrebare este că aproape fiecare marcă care face un concurent pentru cele mai bune căști de gaming va funcționa pe PC – chiar și cele care sunt făcute pentru PS5 mai întâi sau Xbox Series X mai întâi, invariabil funcționează pe PC în mod implicit. Acest lucru înseamnă că aveți o flexibilitate mai mare atunci când alegeți și puteți naviga prin mult mai multe opțiuni decât ați fi crezut cândva. Oricare dintre mărcile din ghidul nostru cu cele mai bune căști de jocuri vă va servi bine pe mai multe platforme – deși verificați întotdeauna în scrierile noastre pentru a fi absolut siguri de compatibilitate – dar, dacă ne forțați, s-ar putea să existe doar câteva mărci cărora jucătorii de PC ar putea dori să le acorde o atenție specială: SteelSeries, Razer și Corsair, în special, sunt veșnic populare pe PC – și pe bună dreptate.

Cât costă o pereche de căști de gaming?

La fel ca în cazul oricărui echipament de gaming, cele mai bune căști de gaming acoperă întreaga lățime și lungime a spectrului de prețuri. Cu toate acestea, suma pe care ți-o va costa un set de căști de gaming este întotdeauna determinată de procesul decizional pe care îl vei aplica pentru a alege cel mai bun set pentru tine.

Dacă sunteți interesat să păstrați costurile la un nivel scăzut, atunci o decizie imediată pe care o puteți lua este aceea de a merge pe fir. Desigur, puteți obține opțiuni premium cu fir, dar veți constata că seturile cu fir ale tuturor mărcilor sunt, în general, mai ieftine decât cele fără fir. De asemenea, fiți specific cu privire la platforma pentru care doriți căștile de gaming – s-ar putea ca unele căști să ofere o mulțime de setări pe PC, dar dacă doriți doar ceva de conectat la un controler de consolă, atunci există opțiuni mai simple în jur. Puteți obține cu ușurință căști cu fir excelente pentru toate platformele la mai puțin de 300 de lei. Vezi Razer Kaira X sau Corsair HS35 ca exemple bune.

Dacă aveți un buget mai mare, atunci puteți fi pregătit să plătiți sume mari pentru căști de gaming excelente. Trecerea la tehnologia fără fir, adăugarea de conectivitate dublă, unități DAC, capacitatea de surround spațial și drivere mai mari, toate acestea pot duce la creșterea costurilor. Puteți să vă apropiați de pragul de 500 de lei și să rămâneți wireless cu căștile Sony Pulse 3D, de exemplu, dar ați putea să faceți o afacere mare și să cheltuiți sute de lei pentru un SteelSeries Arctis Nove Pro wireless sau Astro A50 și să vă optimizați cu adevărat configurația.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile