Sips.ro

Hrana pe care toti câinii o iubesc – recomandarile expertilor

karsten winegeart tiwbjn8t7ze unsplash scaled
Share pe:


Recent, veterinari si specialisti in nutritia animalelor de companie au realizat un top al celor mai iubite tipuri de mancare pentru caini, intr-un articol in publicatia nymag.com.

Iata in articolul de mai jos cateva dintre produsele ajunse in varful clasamentului!

Indiferent dacă adopți un câine dintr-un adapost din orasul tau sau aduci acasă un cățeluș certificat de pedigree, sa oferi acelui animal de companie îngrijirea adecvată, un loc moale pentru a ațipi și o alimentație bună este, după cum s-ar putea sa stii deja, o mare responsabilitate. 

Întrebarea cu ce să-ți hrănești câinele ar trebui să țină cont de vârsta, marimea, rasa și orice probleme de sănătate pe care le poate avea – și palatabilitatea (sau cât de mult îi place puiul tău hrana), spun medicii veterinari. O modalitate ușoară de a evalua acest lucru este să vedeți dacă cainele își termină masa într-o singură ședință – deoarece câinilor nu le place neapărat să lase mâncarea în bol până data viitoare când le este foame.

Pentru a ne face o idee mai bună despre alimentele preferate de experții în acest domeniu – atât umani… cât și canini, este necesar sa apelam la medici veterinari și specialiști în animale care recomandă pacienților lor anumite produse și isi hrănesc proprii câini, acasă. Sa nu uiti – deoarece fiecare câine este unic, dacă te gândesti să schimbi dieta animalului tau de companie, este o idee bună să iti consulți medicul veterinar înainte de a face acest lucru.

nick-djalila-lze2a8fn7ai-unsplash-1024x682
  • Royal Canin Adult Small Dog – Hrană uscată pentru câini, cu formulă pentru adulți mici (pana la 10 kg)

Hrana pentru câini Royal Canin este una dintre cele mai bune alegeri pentru animalele de companie, chiar si pentru câinii pe care veterinarii îi tratează la locul de muncă. Nu este o surpriza ca cele mai bune alimente sunt cele care sunt susținute de cercetări reale și teste de hrănire, iar Royal Canin face munca amplă necesară pentru a dovedi că alimentele lor produc rezultate excelente în lumea reală. Alti veterinari confirma – dintre mărcile de hrană pentru câini pe care le recomandă pacienților, Royal Canin este cel mai gustos. „Cred că animalelor tind să le placă mai mult”!, declara acestia.

Comandă de aici cele mai populare tipuri de hrana pentru caini, inclusiv Royal Canin! 

  • Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Dog – Conserva – Hrană dietetică cu puțină grăsime pentru câini  

Alti medici afirma ca aceasta marca are un istoric pozitiv și un nume de încredere, iar produsele sale sunt ușor disponibile. Multi veterinari au fost dintotdeauna fani ai hrănirii mixte, ceea ce înseamnă că oferă atât hrană uscată, cât și umedă. Deoarece mulți câini nu beau suficientă apă, adăugarea de conserve umede (care au mai puțini carbohidrați și mai multă aromă) la hrana lor uscată este un câștig pentru toti. Multi companioni patrupezi adora hrana pentru câini cu conținut scăzut de grăsimi, de la Royal Canin. 

Cumpara la pret special gama de hrana umeda Royal Canin! Share pe:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile