Cea mai bună ceară auto

cea mai buna ceara auto

Care este cea mai bună ceară auto de pe piață? Depinde de tine și de vehiculul tău. Depinde de atributele pe care le apreciați la o ceară auto și de vechimea vehiculului dvs. și de starea vopselei acestuia.

Ceara auto este capabilă să netezească suprafața vopselei, să ascundă zgârieturile ușoare și să facă mașina să iasă în evidență după spălare. Chiar și cea mai bună ceară auto nu vă va proteja mașina de zgârieturi adânci sau de lovituri, dar vă poate ajuta să protejați și să mențineți finisajul autovehiculului pe o perioadă lungă de timp. Dacă vă spălați singur mașina, probabil că știți deja totul despre beneficiile cerii.

Puteți plăti un detailer profesionist pentru a vă lustrui mașina, dar este relativ ușor să vă aplicați singur ceară auto. Există multe ceruri auto deosebite pe piață, așa că cea mai bună alegere va depinde de bugetul dvs., de culoarea vehiculului dvs. și de vremea locală.

Toate aceste ceruri recomandate au fost ușor de aplicat, au protejat bine vopseaua mașinii noastre de test și continuă să primească aprecieri bune din partea clienților online.

Top 5 cele mai bune ceruri auto

Spray ceară auto Teroson

Spray ceara pentru cavitati si un agent anticoroziv cu calitati excelente impotriva deformarii. Este ideal pentru tratarea zonelor izolate mici si poate fi utilizat pe acoperirile de protectie pe baza de PVC, ceara PVC, bitum/cauciuc si cauciuc/rasina. Produsul este omologat OEM.

Este caracterizat de rezistenta la temperaturi mari. Datorita tubului de extensie cu pulverizator furnizat impreuna cu recipientul, se poate ajunge mai adanc in cavitati, cum ar fi cele din portiere si compartimentul motorului.

Ideal pentru protejarea la coroziune a cavitatilor dupa reparare calitati excelente impotriva deformarii rezistenta la temperaturi mari tub de spray usor de utilizat poate fi utilizat pentru invelisurile pe baza de PVC, ceara PVC, bitum/cauciuc si cauciuc/rasina.

Ceară auto Collinite

Car Wax Test : Collinite 476s Super DoubleCoat Auto Wax

Aceasta este una dintre cele mai bune disponibile pe piata. Nu este de mirare ca revista auto britanica Auto Express a recunoscut Collinite 476S drept cea mai buna ceara auto din 2008. Utilizatorii il lauda pentru usurinta sa de aplicare si rezistenta absoluta la detergenti. Collinite Super Doublecoat garanteaza o durabilitate mai lunga si un luciu mai mare decat oricare alta ceara sau acoperire de protectie in orice conditii posibile. Acesta este motivul pentru care este adesea numit CERA PERMANENTA DE CAR. Nu este necesara o lustruire puternica sau utilizarea unui aplicator special. Collinite Super Doublecoat va proteja lacul vara si iarna, chiar si in conditii adverse. Sigur pentru lac transparent. lasa o acoperire protectoare impotriva factorilor nocivi. Acest strat de protectie va permite sa va bucurati de o masina frumoasa si curata pentru mai mult timp si accelereaza refacerea masinii la curatenie.

Soluție ceară auto lustruire exterior Armor All

Solutie ceara lustruire exterior Armor All este o modalitate mai usoara de a atinge stralucirea si protectia intre ceruiri. Facut cu ceara de carnauba, restabileste luciul si ofera stralucire incredibila pentru a mentine un aspect ceruit. Intr-un pachet convenabil de pulverizare, poate fi aplicat pe suprafete umede sau uscate in lumina directa a soarelui

Armor All a fost satisfacator consumatorii din jurul glob de peste 50 de ani cu produse inovatoare care sunt rapide si convenabile de utilizat, pentru a ajuta masinile sa arate bine inauntru si la exterior. Noi credem in a face treaba lucrand mai inteligent nu mai greu.

Ceară auto lichidă Gyeon Q2M Wetcoat

Easiest Way To Apply A Sealant: Gyeon Q2M WetCoat

Ceara Lichida Auto Gyeon Q2M Wetcoat, 1L este probabil cel mai simplu si rapid mod de a proteja vopseaua masinii dumneavoastra cu un strat de protectie si auto-curatare pe baza de cuartz. Dupa spalarea masinii, cand caroseria este inca uda, pulverizati Ceara Lichida Auto Gyeon Q2M Wetcoat, 1L si clatiti folosind jetul de apa. Acest strat de protectie, nu numai ca ofera un efect hidrofob, dar va imbunatati si aspectul vopselii. Ceara Lichida Auto Gyeon Q2M Wetcoat, 1L uimeste prin durabilitatea sa de pana la 3 luni. Acest produs este gata de utilizare si este perfect atunci cand nu aveti timp sa aplicati o ceara solida sau un sealant solid. Ceara Lichida Auto Gyeon Q2M Wetcoat, 1L este pe baza de siliciu.

Ceară auto MA-FRA Metal Crem

 • Contine tipuri de ceara cu inalta aderenta
 • Creeaza o pelicula lucioasa pentru timp indelungat
 • Aplicarea constanta a produsului conserva culoarea originala a masinii
 • Lipsita de substante abrazive
 • Se aplica usor si rapid
 • Nu albeste partile din plastic
 • Cutie de 250 ml.

Ce trebuie să ști înainte de a aplica ceara auto

 • Asigurați-vă că o utilizați corect: Întotdeauna asigurați-vă că există multă umbră în zonă înainte de a cerui vopseaua unei mașini. Lumina directă a soarelui și aceste produse nu se amestecă bine.
 • Nu folosi o mișcare circulare: Poate că ți se pare corect să aplici ceara cu o mișcare circulară, dar cea mai bună metodă de ceruire a mașinii este să aplici produsul pe un strat transparent cu o mișcare de du-te și vino. Acest lucru este valabil indiferent dacă folosiți o mașină sau un aplicator manual de modă veche sau o cârpă din microfibră.
 • Citiți etichetele: Unele ceruri necesită timp pentru a lăsa produsul să brumeze, altele nu. Asigurați-vă că citiți instrucțiunile pentru a obține cele mai bune rezultate. Vopseaua mașinii dvs. vă va mulțumi.
 • Nu vă așteptați ca ceara să repare orice zgârietură: Da, un strat transparent de ceară va umple cu siguranță zgârieturile ușoare și va ajuta la protejarea vopselei, dar nu aveți așteptări mari că va repara fiecare zgârietură vizibilă.

Cum alegi cea mai buna ceară auto

Cum se aplica ceara auto tutorial pas cu pas o poti face singur acasa

Sugestia noastră pentru cea mai bună ceară auto? Găsiți o ceară auto de marcă, cu preț mediu. Experiența noastră arată că ceara auto cu un preț premium nu rezistă neapărat mai bine decât alternativele cu preț mai mic. Și, în unele cazuri, produsele cu preț mediu depășesc mărcile mai scumpe, deși diferențele nu sunt uriașe.

Cele mai multe ceruri auto trebuie reaplicate la fiecare una până la patru luni. Dacă intenționați să vă ceruiți des mașina, luați în considerare cumpărarea de ceară auto în mase.

Tipuri de ceară auto

Există trei categorii generale de ceară auto: ceară spray, ceară pastă și ceară lichidă. Ceara cu pulverizator este cea mai ușor de aplicat, dar oferă de obicei cel mai scăzut nivel de protecție. Ceara în pastă oferă cea mai mare protecție, dar tinde să fie mai dificil de aplicat și mai costisitoare. Ceara lichidă se situează adesea undeva la mijloc.

 • Ceara auto lichidă: Ceara lichidă are o consistență mai fluidă și poate fi ușor aplicată pe suprafața mașinii folosind o cârpă sau o aplicatoare. Aceasta oferă o acoperire uniformă și poate fi mai ușor de lucrat cu ea în cazul suprafețelor mari. Ceara lichidă poate avea și aditivi suplimentari pentru a oferi protecție UV sau rezistență la apă.
 • Ceara auto sub formă de pastă: Ceara sub formă de pastă este mai densă și poate necesita mai mult efort pentru aplicare. Se aplică de obicei cu ajutorul unei cârpe sau a unei perii speciale. Deoarece are o consistență mai densă, ceara sub formă de pastă poate oferi o protecție mai durabilă și poate umple micile zgârieturi sau imperfecțiuni ale vopselei.
 • Ceara auto sub formă de spray: Ceara sub formă de spray vine sub formă de aerosol și este ușor de aplicat pe suprafața mașinii. Aceasta poate fi pulverizată uniform și apoi ștearsă cu o cârpă moale. Ceara sub formă de spray oferă o aplicare rapidă și este convenabilă pentru utilizarea frecventă. Cu toate acestea, poate fi necesară o reaplicare mai frecventă pentru a menține protecția.

Aspectul fiecărui tip de ceară auto este ușor diferit, așa că este posibil să doriți să experimentați cu fiecare tip pentru a decide care este cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Culoarea mașinii

Unele dintre cele mai bune ceruri auto arată impresionant pe vehiculele de culoare mai închisă, în timp ce altele ies în evidență pe vehiculele deschise. Este posibil să fie nevoie să faceți cumpărături pentru a vă da seama ce ceară funcționează cel mai bine pe vopseaua vehiculului dumneavoastră.

Ușurința aplicării

Pentru mulți șoferi, ușurința aplicării ceară este un aspect important. Ceara auto poate fi disponibilă în formă lichidă, pastă sau spray, iar unele produse pot fi mai ușor de aplicat decât altele. Verificați instrucțiunile de utilizare și recenziile pentru a afla care ceară oferă o aplicare mai facilă și uniformă.

Prețul

Prețul poate varia în funcție de marcă, tipul și calitatea cerii auto. În general, ceara de calitate superioară poate fi mai scumpă, dar poate oferi rezultate mai bune și o protecție mai durabilă. Evaluarea raportului calitate-preț este importantă în alegerea celei mai bune ceri auto pentru bugetul și necesitățile dumneavoastră.

Alte materiale

Înainte de a vă cerui vehiculul, va trebui să îl curățați cu apă și săpun pentru a îndepărta murdăria și resturile. Având în vedere acest lucru, pe lângă ceara de mașină, achiziționați un aplicator de spumă și o cârpă din microfibră pentru lustruire.

Cum testat cea mai buna ceară auto?

Spre deosebire de ceramică, există o gamă largă de formate, de la ceară dură și paste, până la lichide și spray-uri de etanșare. Le-am aplicat conform instrucțiunilor producătorului pe o capotă pregătită cu grijă, care a fost curățată de zgură și a fost îndepărtată toată acoperirea existentă.

Capota a fost lăsată afară timp de șase săptămâni, în timpul celor mai grele condiții meteorologice din timpul iernii, iar formarea de apă a fost evaluată periodic. Perlajul a fost în centrul testului, dar am ținut cont și de ușurința de utilizare și de preț, ținând cont de faptul că ceara dură merge mai departe decât cea lichidă.

Concluzie cea mai bună ceară auto

Când vine vorba de cea mai bună ceară auto, nu există o soluție universală, deoarece preferințele și nevoile fiecărui șofer pot varia. Este important să se țină cont de factori precum durabilitatea, finisajul și ușurința aplicării. Cercetarea și compararea recenziilor pot ajuta la identificarea cearii auto potrivite pentru fiecare mașină și preferințe individuale.

Întrebări și răspunsuri

Care e mai bun, ceara auto sau polish?

Ceara și polishul pentru mașini sunt produse separate. Ceara de lustruit se folosește după ce ați folosit un compus de corecție pe mașină. Ceara este un produs de ultimă etapă pentru a proteja vopseaua mașinii. Dacă doriți doar să vă protejați și să vă faceți mașina să strălucească, ceara este cea mai bună soluție.

Ce ceară auto folosesc profesioniștii?

Profesioniștii, ca toată lumea, au propriile preferințe. Nu există un produs de bază pentru profesioniști. În schimb, acordați-vă timp pentru a găsi ce ceară funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră și pentru mașina dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *