Sips.ro

Cea mai bună ladă frigorifică auto

cea mai buna lada frigorica auto
Share pe:


Fie că sunteți în căutarea unui răcitor de mașină pentru a vă asigura că băuturile și alimentele sunt răcite, fie că mergeți cu mașina în camping pentru weekend sau pur și simplu doriți ceva care să vă ajute să păstrați băuturile reci pentru o excursie de o zi, o ladă frigorifică auto este o investiție excelentă pentru aventurile dvs. în mișcare. Singura problemă? Să găsești cea mai bună ladă frigorifică auto pentru nevoile tale este mai greu decât ai crede.

Asta pentru că există sute din care puteți alege și toate variază în ceea ce privește materialele de izolare, dimensiunea, forma și, bineînțeles, prețul. Alegerile noastre recomandate au cea mai bună izolare pentru a vă păstra mâncarea și băuturile la rece mai mult timp și sunt cele mai confortabile de transportat. În plus, după cum sugerează și numele, toate sunt suficient de compacte pentru a încăpea în vehiculul dvs.

Top 7 cele mai bune lăzi frigorifice auto

Toate opțiunile noastre sunt lăzi frigorifice auto alimentate la 12 V, care se conectează la priza electrică a vehiculului (cunoscută și sub numele de brichetă auto), dar și lăzi frigorifice auto cu compresor.

Ladă frigorifică auto TropiCool TCX 35

Cutie-termoelectrica-Dometic-Waeco-TropiCool-TCX-35-33L-300x300

Dometic TropiCool TCX 35 este o ladă frigorifică auto foarte eficientă și cu economie de energie, cu un design nou și proaspăt. Dispunând de multe dintre avantajele popularei serii Dometic TropiCool, cum ar fi mobilitatea, performanța și confortul. Un răcitor compact, eficient și ușor de luat oriunde te duci!

Un design proaspăt, cu comenzi soft-touch și un afișaj digital – acestea sunt semnele distinctive ale seriei Dometic TropiCool. Mai mult, popularele răcitoare de înaltă tehnologie dispun de o mulțime de valori interioare: circuit inteligent de economisire a energiei, temperatură reglabilă individual, performanță de răcire cu până la 30 °C sub temperatura ambiantă. Dacă se dorește, unitățile convenabile se pot ocupa și de păstrarea alimentelor caldă: activarea funcției de încălzire furnizează temperaturi de până la +65 °C.

Dometic Tropicool TCX 35 este un răcitor termoelectric din gama TCX. Potrivit pentru utilizare la 12/24 volți DC și 230 volți AC. Volum: aproximativ 35 de litri.

Ladă Frigorifică auto electrică Teesa TSA5001 32l

Lada-Frigorifica-electrica-Teesa-TSA5001-32l-300x300

Lada frigorifică auto Teesa este un produs perfect atât pentru zilele călduroase de vară, cât și pentru escapadele tale din timpul iernii. Permite, în funcție de condițiile exterioare, răcirea mâncării până la 6° C sau încălzirea până la + 65° C. Prin urmare, este un dispozitiv ideal pentru răcirea alimentelor în timpul unui picnic vara sau în camping, precum și pentru a păstra băuturi calde iarna. Cu atât mai mult cu cât dispozitivul are capacitatea de alimentare de la rețeaua de 230V sau de la priza brichetei auto.

Interiorul mare cu o capacitate de 32 de litri face ca lada frigorifică Teesa să fie incăpatoare – poți depozita cu ușurință prânzul sau chiar și o sticla de 1.5l. Designul robust este completat de o carcasă estetică intr-o nuanță de gri.

Ladă frigorifică auto electrică camping Camry CR 8061

Lada-frigorifica-auto-camping-Camry-CR-8061-300x300

Conceput pentru călătorii care, chiar și atunci când merg cu cortul, doresc să aibă la ei băuturi răcoroase. Lada frigorifică auto portabilă are o capacitate de 45 litri. Este închis cu zăvoare practice pentru blocarea fermă a capacului. Datorită izolării termice speciale a carcasei sale, este posibilă menținerea unei temperaturi constante. Are instalat un mâner ergonomic, pliabil, care poate fi ascuns în capacul sacului termic. Atunci când este închisă, geamantanul frigorific și încălzitorul pentru mașină devine o geantă practică, care arată bine și este comodă la transport.

Frigider portabil congelator auto 40l cu compresor

Frigider-auto-camion-sau-stationar-40-litri-cu-compresor-12-24-220-300x300

Frigiderele auto cu compresor smart cooler pot fi utilizate atât pentru refrigerare standard, cât și pentru îngheț, având o capacitate excelentă de răcire, chiar și la temperaturi ambientale extreme, având, de asemenea, un consum mic de energie. Sunt rezistente, având caracteristici cum ar fi colțuri întărite, balamale din oțel inoxidabil și o căptușeală robustă a capacului.

Frigiderul auto are un volum de 40 de litri și îți oferă performanță de răcire la un consum mic, iar datorită sistemului eficient al compresorului, frigiderul funcționează în mers chiar și pe drumurile denivelate astfel încat iți poți oferi libertatea de a avea cu tine alimentele și băuturile preferate mereu proaspete la temperatura optimă dorită.

Ladă frigorifică auto Vivo 26l, electrică

Lada-frigorifica-VIVO-26L-Electrica

Lada frigorică auto Vivo cu un volum de 26 de litri este o ladă termoelectrică ideală pentru excursii de o zi, camping, picnic și care vor să-și țină la rece sau la cald băuturile și produsele. Mânerul blochează capacul în poziție, asigurând că lada frigorifică rămâne în poziție. Sistemul termoelectric răcește la aproximativ -15°C sub temperatura ambiantă, iar modul de încălzire încălzește până la aprox. 50°C. Funcționează atât la 12 V dc (având un consum de 4.5 Amperi la 12 v), cât și la 240 V ac (ambele cabluri sunt furnizate).

Frigider auto cu compresor Dometic CDF36 CoolFreeze 31l

Frigider-auto-cu-compresor-Dometic-Waeco-CoolFreeze-CDF-36DC-300x300

Tehnologia ușoară de răcire cu compresor și designul compact al Dometic CoolFreeze CDF 36 facilitează răcirea și congelarea alimentelor și băuturilor. Mânerul încastrat oferă confort de transport, în timp ce elementele de ghidare integrate pentru curele sau centurile de siguranță asigură o fixare sigură și ușoară în interiorul vehiculului. Capacul îmbunătățit, cu balamaua sa robustă și design ușor de utilizat, are o suprafață uniformă care poate fi folosită ca masă. Cu performanța sa eficientă de răcire, CDF 36 răcește și îngheață conținutul cu un consum minim de energie, indiferent de temperatura exterioară. Lada Frigorifică auto cu un volum 31 litri ce se poate alimenta la autovehicul (12v/24v) cat si la 220V folosind un transformator. Acest produs este adecvat pentru utilizarea în caravane, automobile, ambarcațiuni, vehicule comerciale, tiruri, etc.

Ladă auto frigorifică camping Ravanson CS-24S Super 24l electrică

Lada-frigorifica-auto-camping-RAVANSON-CS-24S-SUPER-300x300

Realizat pentru calatorii si camping pentru cei ce vor sa aiba bauturi racoritoare cu ei. Lada frigorifică auto are o capacitate de 24l. Datorita izolatiei termice speciale a carcasei sale, este posibila mentinerea unei temperaturi stabile. Exista un maner ergonomic, pliabil, care poate fi ascuns in capacul sacului termic atunci cand este inchis.

Cum să alegi cea mai bună ladă frigorifică auto

Dimensiune și volum

Când vine vorba de cumpărarea celei mai bune lăzi frigorifice auto pentru mașină, mai mare nu este întotdeauna neapărat mai bine, mai ales că acestea sunt direct corelate cu sacrificarea spațiului de încărcare. În mod obișnuit, răcitoarele mici au volume mai mici de 25 de litri, iar cele medii variază între 35 și 45 de litri, dar puteți opta chiar și pentru ceva atât de mare, de la 65 la peste 100 de litri.

Recomand celor mai multe familii să ia ceva între 30 și 45 de litri, dar dacă doriți ceva portabil și ușor de transportat pentru perioade lungi de timp, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a lua ceva puțin mai mic.

Capacitatea de răcire

După cum puteți vedea, tipul de compresor joacă un rol important în determinarea performanței și eficienței de răcire a frigiderului și congelatorului portabil. Cu cât compresorul este mai puternic, cu atât mai repede va fi capabil să vă răcească alimentele sau băuturile. În consecință, acest lucru înseamnă, de asemenea, că veți avea nevoie de mai puțină energie pentru a-l alimenta.

Următorul lucru de luat în considerare este cât de mult zgomot produce compresorul atunci când funcționează la capacitate maximă. Nu vrei ca frigiderul tău să te trezească pe tine sau pe familia ta atunci când funcționează pe parcursul nopții. Majoritatea modelelor noi sunt echipate cu compresoare amortizate care fac o treabă excelentă în reducerea nivelului de zgomot și menținerea vibrațiilor la minimum.

Sursa de alimentare și consumul de energie

Aveți nevoie de refrigerare în timpul aventurilor off road? Dacă da, asigurați-vă că frigiderul sau congelatorul funcționează cu curent continuu cu o putere mică de amperi. Majoritatea unităților sunt capabile să funcționeze atât pe curent alternativ, cât și pe curent continuu, dar unele sunt capabile să funcționeze doar într-un fel sau altul. Cu cât consumul de amperi la 12 V este mai mic, cu atât lada frigorifică auto va funcționa mai mult timp cu ajutorul bateriei. În opinia noastră, un frigider bun nu ar trebui să tragă mai mult de 2 amperi pe oră atunci când funcționează la capacitate maximă la temperaturi exterioare normale. Orice valoare mai mare poate fi inutil de ineficientă – și asta înseamnă bani irosiți dacă folosiți un generator pentru a-l menține alimentat! Acestea fiind spuse, unele modele trag mai puțin de 0,5 A / oră, în timp ce altele trag aproape 4 A / oră – deci asigurați-vă că orice unitate pe care o selectați funcționează în parametrii de siguranță pentru nevoile dvs. specifice și pentru sursele de alimentare existente!

Sistem de închidere

Unele lăzi frigorifice auto au capace detașabile, altele folosesc balamale și zăbrele, multe folosesc fermoare, iar câteva se bazează chiar pe magneți pentru a le menține închise. Sistemele de închidere ar putea părea un element de produs mic pentru a pica, dar credeți-mă, chiar și cele mai mici caracteristici pot fi cele mai enervante. Așadar, vă recomandăm să vă decideți asupra sistemului de închidere al răcitorului înainte de a alege unul, astfel încât să puteți avea acces ușor la o băutură sau o gustare în caz de nevoie.

Întrebări frecvente

Lada frigorifică păstrează mâncarea caldă la cald?

Păstrează mâncarea caldă la cald. Împiedică alimentele fierbinți să se răcească rapid. Uneori este suficient.

Ce tip de de ladă frigorifică auto este mai bună?

Unitățile de tip compresor păstrează alimentele la rece mai mult timp, deoarece funcționează la fel ca un frigider de casă. De asemenea, acestea costă mai mult decât alte răcitoare de la bordul vehiculelor – în unele cazuri, mult mai mult. Răcitoarele termoelectrice sunt mai accesibile, dar sunt limitate la scăderea temperaturii cu 4 de grade celsius, ceea ce înseamnă că nu pot păstra întotdeauna alimentele suficient de reci pentru mai mult timp. Există un al treilea tip de frigider portabil, cel cu absorbție, care funcționează cu propan (sau 12 sau 120 de volți); acesta consumă multă energie și este mai potrivit pentru rulote, precum și în campingurile sezoniere, unde există acces la propan, dar nu și la electricitate.

De ce ar trebui să cumpăr o ladă frigorifică auto care costă mai mult?

Compresoarele mai bune și reglarea temperaturii păstrează alimentele la rece în siguranță timp de câteva zile (sau chiar săptămâni) la un moment dat. Acestea sunt foarte utile pentru camionagii, persoanele care conduc mult sau pentru cei care trebuie să păstreze medicamentele la rece.

Va consuma bateria mașinii lada frigorifică auto?

Bateria nu va fi descărcată în timp ce mașina este în funcțiune. Cu mașina oprită, răcitorul ar putea epuiza bateria după câteva ore. Nu este niciodată o idee rea să aveți la dumneavoastră un cablu de pornire sau un dispozitiv portabil de pornire în caz de nevoie, cum ar fi cel testat de Forbes Wheels.Share pe:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile