Sips.ro

Cele mai bune boxe portabile

cele mai bune boxe portabile
Înainte de a face o achiziție verifică oferta magazinelor

 

Cele mai bune boxe portabile sunt incredibil de convenabile și foarte versatile. Datorită conectivității fără fir pe care o oferă, puteți transmite muzică fără cablu de pe smartphone, tabletă, laptop și chiar și de pe unele casetofoane de vinil. Și, deoarece multe dintre ele sunt portabile, puteți lua una cu dvs. și puteți face acest lucru oriunde vă aflați în lume.

Nu va trebui să faceți compromisuri în ceea ce privește experiența audio. În timp ce conexiunile audio optice cu fir și USB oferă în continuare cea mai bună calitate a sunetului, aceste boxe Bluetooth sunt la fel de impresionante când vine vorba de performanță. Pur și simplu, primești un plus de ușurință în utilizare împreună cu ele. Într-adevăr, singurul dezavantaj este că, cu atât de multe difuzoare grozave din care puteți alege, poate fi greu să o alegeți pe cea mai bună pentru dumneavoastră.

Deoarece am testat toate modelele cheie în toate formele, dimensiunile și specificațiile, suntem aici pentru a vă ajuta să faceți acest lucru. Indiferent de ceea ce doriți să ascultați, de locul în care doriți să ascultați și de modul în care doriți să faceți streaming, veți găsi cea mai bună boxă portabilă din 2022 chiar aici.

Top 10 cele mai bune boxe portabile

Sonos Roam

Cele mai bune boxe portabile Bluetooth

Sonos-Roam

Doriți o boxă Sonos pe care să o puteți pune într-un rucsac? Faceți cunoștință cu Sonos Roam, prima boxă cu baterii cu adevărat portabilă a titanului multi-room (Sonos Move din 2019 este tehnic portabilă, dar cântărește 3 kg față de 430 g pentru Roam).

Roam funcționează perfect ca o boxă Bluetooth autonomă, dar este, de asemenea, proiectată pentru a fi imersată în ecosistemul multi-room în plină expansiune al companiei. Printre caracteristicile sale se numără suportul pentru AirPlay 2, comenzi vocale și tehnologia Trueplay de la Sonos, care utilizează microfonul încorporat pentru a regla basul și treptele în funcție de mediul înconjurător.

Mergeți la plajă sau la piscină? Veți fi încântați să observați clasificarea IP67, care îi conferă rezistență completă la apă și praf. Bateria încorporată oferă o durată de redare destul de decentă de 10 ore și suport pentru încărcare wireless Qi.

Sunetul este încrezător, îndrăzneț și mai bun decât v-ați putea aștepta de la o boxă de exterior/party la acest preț. Alte boxe Bluetooth oferă un sunet mai expresiv și mai detaliat, dar dacă ați investit în lumea Sonos, boxa portabilă Roam este o achiziție inteligentă în 2022.

JBL Xtreme 3

Boxa portabilă wireless robustă de la JBL

JBL-Xtreme-3

JBL Xtreme 3 este o boxă portabilă wireless versatilă și talentată, care se simte la fel de bine acasă ca și când ar fi sufletul unei petreceri. Da, este robustă, este certificată IP67 pentru rezistență la praf și apă și ați fi iertat dacă ați crede la prima vedere că ar putea fi mai degrabă preocupată de cantitatea de bas pe care o produce decât de calitatea muzicală. Dar permiteți-ne să vă liniștim: JBL Xtreme 3 se dovedește a fi un interpret atent și grijuliu, de la cele mai joase până la cele mai înalte.

Pasionații de bas ar trebui să fie mai mult decât mulțumiți de vigoarea sănătoasă a părții joase oferită, dar există și calitate, precum și cantitate. JBL Xtreme 3 a obținut cinci stele pe toată linia în timpul testelor noastre interne riguroase, nefiind niciodată depășit, indiferent de cât de complicat este aranjamentul muzical.

JBL Charge 5

Cele mai bune poxe portabile mid-range

JBL-Charge-5

Boxa portabilă JBL Charge 5 este chiar mai durabilă și cu un sunet mai bun decât cele Charge 4 dinaintea sa. Predecesorul său a avut un rating IPX7, ceea ce înseamnă că poate fi scufundat în apă până la o adâncime de 1,5 m, dar Charge 5, cu rating IP67, își sporește această durabilitate prin faptul că este complet rezistent la praf. Doriți o boxă cu dimensiunile aproximative ale unei sticle de vin, care să vă încarce telefonul și să aibă un sunet excelent? Ați găsit-o.

Datorită, în parte, unui nou tweeter de 10 W și a unui driver în formă de șenilată, Charge 5 oferă în prezent un sunet la fel de bun ca și cel pe care îl puteți obține într-un design de difuzor Bluetooth portabil pentru mai puțin de 800 de lei. Se mândrește cu îmbunătățiri marginale, atât din punct de vedere sonor, cât și estetic, față de predecesorul său, Charge 4, care a primit cinci stele.

JBL Flip 6

O boxă portabilă bluetooth distractivă la un preț bun

JBL-Flip-6

JBL Flip 6 este un prim exemplu de boxă portabilă Bluetooth care se limitează la elementele de bază și le face bine. Această boxă portabilă robustă este foarte simplu de utilizat, sună bine și poate fi împerecheată cu până la 100 de alte boxe JBL în același timp pentru a crea un perete uriaș de sunet.

Nu veți găsi caracteristici suplimentare, cum ar fi asistenții vocali sau conectivitatea Wi-Fi, dar Flip 6 sună atât de bine încât nu le veți simți lipsa. Am constatat că performanța sa audio caldă și bine echilibrată este mult mai puternică decât v-ați putea aștepta de la o boxă de această dimensiune și, deși am simțit că frecvențele înalte pot suna puțin cam dur la volume mai mari, veți obține multă claritate și detalii.

Autonomia de 12 ore a bateriei și rezistența la apă și praf fac din această boxă una ideală pentru a o lua la piscină sau pe plajă și este disponibilă într-o gamă de culori atrăgătoare. Este păcat că nu are un port pentru a vă încărca telefonul, așa cum au boxele JBL mai mari, dar nu este o mare problemă.

La fel ca și JBL Flip 5 de dinaintea sa, Flip 6 este o boxă portabilă ideală pentru oricine dorește pur și simplu să își asculte muzica, să o dea la maxim, să stea pe spate și să se bucure – indiferent dacă o ascultă acasă sau în deplasare.

Bang & Olufsen Beosound A1

Cele mai mici boxe portabile

Bang-Olufsen-Beosound-A1

Difuzorul în formă de puc are un aspect sofisticat, în timp ce ratingul său de rezistență la apă și praf IP67 înseamnă că este mai robust decât pare, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în aer liber și poate suporta o scufundare în apă.

Am constatat că performanțele audio clare și scena sonoră de 360 de grade fac din Bang & Olufsen Beosound A1 o boxă portabilă ideală pentru sonorizarea adunărilor mici. Echilibrul impecabil între bas, medii și înalte înseamnă că, în comparație cu o mulțime de difuzoare Bluetooth, parcă ne-am bucurat de melodiile noastre preferate ca și cum le-am asculta pentru prima dată. Muzica este incitantă, incisivă și energică, dar reușește acest lucru fără a supraîncărca basul sau a împinge atât de mult treptele înalte încât să își piardă din realism. Este ceea ce te aștepți de la B&O (și pentru un preț premium), dar totuși – aceasta este cea mai bună boxă portabilă mai mică pentru iubitorii de muzică hardcore.

Conectivitatea Bluetooth 5.1 înseamnă că boxa este ușor de împerecheat cu smartphone-ul dvs., în timp ce asistența vocală Alexa încorporată înseamnă că poate fi dublată de o boxă inteligentă. A1 este prima boxă care oferă asistență Alexa fără a fi nevoie să fie conectată la rețeaua Wi-Fi de acasă – și, deși acest lucru este impresionant în sine, am constatat că asistentul vocal a fost uneori destul de lent să răspundă la comenzile noastre, deoarece se direcționează prin Bluetooth către telefon, iar telefonul dvs. face apoi solicitarea prin orice conexiune la internet pe care o are… ceea ce nu va fi întotdeauna grozav.

Sonos Move

Boxe portabile cu sunet premium

Sonos-Move

Iată care este treaba cu boxa portabilă Sonos Move – este atât de bun, încât s-ar putea să doriți să îl luați în considerare nu numai ca stație de petrecere în mișcare, ci și ca difuzor principal fără fir în casă.

Cu două difuzoare de calitate, o aplicație solidă care deblochează redarea de la sute de surse wireless, capabilități multi-room și tehnologie de reglare audio inteligentă care ajustează ieșirea în funcție de împrejurimile imediate ale difuzorului, Sonos Move este proiectat mult peste difuzorul Bluetooth obișnuit. Este o boxă versatilă, una care stă solid alături de boxele Sonos non-portabile pe care compania și-a făcut un nume.

Ne plac, de asemenea, opțiunile de egalizare ale aplicației Sonos, care vă permit să reglați în sus și în jos setările de înalte și joase. Mărirea basului în EQ oferă în mod convingător melodiilor cu frecvențe înalte un pic mai multă căldură decât oferă sunetul lor neutru înregistrat, dacă vă place acest tip de echilibru.

Nu este perfect – este greu ca un produs secundar al sunetului său incredibil și este scump datorită setului său bogat de funcții. Aceasta nu este o boxă portabilă pentru a o lua în excursie; este pentru a o lua în grădină. De asemenea, nu este rezistentă la apă, deși este rezistentă la stropire. Dar, dacă aveți banii necesari, este greu de greșit Sonos Move când vine vorba de obținerea unui sunet de înaltă calitate în interiorul sau în afara casei.

Anker Soundcore Flare 2

Cele mai ieftine bune boxe portabile bluetooth

Anker-Soundcore-Flare-2

Anker Soundcore Flare 2 este o boxă portabilă Bluetooth excelentă, care poate fi folosită oriunde și pentru orice, care va fi pe placul tuturor celor care doresc să introducă puțină culoare în mediul înconjurător.

Asta datorită inelelor LED care înconjoară fiecare capăt al boxei, luminându-se în timp ce ascultați muzică. Acest strop de culoare face din Soundcore Flare 2 o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unei boxe de petrecere ușor de pus în geantă.

Cu toate acestea, designul nu este atât de strident încât să nu-și găsească locul în casa dvs., iar construcția sa robustă înseamnă că Soundcore Flare 2 vă poate însoți la plajă sau la piscină. Este clasificat IPX7, ceea ce înseamnă că poate fi scufundat în apă până la 1 m timp de 30 de minute.

În ceea ce privește sunetul? În testele noastre, am constatat că Soundcore Flare 2 oferă o performanță audio bine echilibrată și caldă din punct de vedere tonic și este prevăzut cu o funcție BassUp pentru a amplifica frecvențele joase. Cu toate acestea, calitatea sunetului are de suferit la volume mai mari și, chiar și cu funcția de amplificare a basului, basul este în mod clar mai erbicidat decât Sonos Roam sau JBL Flip 6. Dar, totuși, costă o fracțiune din preț, așa că o s-o trecem cu vederea acest aspect.

Ultimate Ears Boom 3

Boxe portabile de exterior excelente

Ultimate-Ears-Boom-3

Deși nu am fost la fel de impresionați de UE Boom 3 precum am fost de predecesorul său UE Boom 2, aceasta este încă una dintre cele mai bune boxe Bluetooth pe care le puteți cumpăra în 2022. Aceasta este o boxă portabilă care poate să se audă tare și să nu distorsioneze la volume mai mari; să fie suficient de ușoară pentru a fi transportată într-o excursie cu cortul, dar să rămână suficient de durabilă pentru a se rostogoli într-o geantă fără protecție.

Este rezistentă atât la apă, cât și la praf, iar acum are un buton de mixare cu o singură atingere, care vă permite să accesați listele de redare preferate fără să ridicați telefonul.

Deși frecvențele de bas sună bine (dacă nu cumva lipsește puțină profunzime) pentru dimensiunea boxei, nu am fost impresionați de frecvențele medii, care sunt foarte prezente în voci și clape – acestea s-au simțit ușor atenuate în comparație cu basul.

Frecvențele înalte au avut aceeași problemă, cu o lipsă generală de claritate în notele de top – am simțit că frecvențele cele mai înalte ar fi putut beneficia de un kick mai ascuțit, în special pentru instrumentele acustice.

Există cu siguranță difuzoare portabile mai detaliate, dar la un preț relativ accesibil tuturor, UE Boom 3 atinge toate notele potrivite pentru al treilea an consecutiv.

Boxă portabilă Bose Home Portable Speaker

Alternativă la Sonos Move

Bose-Home-Portable-Speaker

Boxa portabilă Bose Portable Home Speaker a fost una dintre primele boxe inteligente portabile pe care le-am testat, oferind inteligența Google Assistant și Alexa, alături de conectivitatea Bluetooth. Deși a fost lansată acum câțiva ani, Home Speaker este încă una dintre cele mai bune boxe portabile care poate oferi control inteligent al casei fără a fi limitată la utilizarea în interior.

În testele noastre am remarcat cu adevărat cât de naturale sunt elementele care sună, cum ar fi chitarele, în timp ce coardele de bas ușor degetul mare rezonează în întreaga cameră fără să copleșească melodiile înalte. Nu are fidelitatea pură a Sonos Move, sau detaliile, dar este foarte greu de reproșat amestecul său general de sunet.

De asemenea, nu se ridică la nivelul raportului calitate-preț al UE Boom 3 și JBL Charge 5 – dar dacă vă place sunetul Bose și calitatea construcției, aceasta este boxa portabilă pentru dvs.

Bose SoundLink Flex

O boxă excelentă pentru portabilitate și controale

Bose-SoundLink-Flex-1024x733

Bose SoundLink Flex s-ar putea să nu fie cea mai bună boxă portabilă pe care o puteți cumpăra în general, dar cu siguranță îndeplinește o mulțime de condiții, ceea ce o face o opțiune solidă dacă sunteți în căutarea unei boxe Bluetooth pentru o serie de utilizări diferite.

Cu o construcție ușoară și compactă, SoundLink Flex are o autonomie a bateriei de aproximativ 12 ore, ceea ce este decent, dar nu cel mai bun lucru pe care îl veți găsi. De asemenea, am constatat că performanța sunetului este solidă, cu un sunet îndrăzneț, asertiv și puternic. Basul este puternic și, în timp ce frecvențele joase ar putea fi puțin îmbunătățite, această gamă joasă puternică este excelentă pentru a asculta muzică în aer liber, unde nu există pereți de care sunetul să ricoșeze.

Ne place că există mai multe moduri în care puteți controla muzica, inclusiv cu vocea, prin intermediul unei aplicații sau cu ajutorul comenzilor de la bord – deși este păcat că nu există nicio modalitate de a regla nivelurile de egalizare.

Bose SoundLink Flex are destule avantaje, și asta înainte de a lua în considerare și cache-ul și credibilitatea logo-ului mărcii sale. Dacă ar fi avut ceva mai multă expresivitate în reproducerea gamei de frecvențe joase sau ceva mai multă disciplină în ceea ce privește sunetul general atunci când ascultați la volume semnificative, s-ar fi apropiat de statutul de „no-brainer”.

Cum testăm cea mai bună boxă portabilă

Ne asigurăm că testăm fiecare boxă Bluetooth într-o gamă largă de medii și în comparație cu principalii săi concurenți, astfel încât să puteți fi siguri că produsul va funcționa la fel de bine în aer liber ca și în casă. Trăim cu aceste boxe în casele noastre pentru a ne asigura că performanțele lor sunt consecvente și nu finalizăm testele noastre până când nu suntem siguri de calitatea sunetului.

În acest sens, testăm performanțele audio folosind o gamă de genuri muzicale și stream-uri din diverse surse, pentru a ne asigura că aceste boxe pot face față la orice, de la piese de dans zdrobitoare la podcast-uri cu voce blândă.

Cu mai mulți ani de experiență în spatele nostru, suntem cu adevărat încrezători că recenziile noastre clasificate cu stele reprezintă cel mai bun indiciu al calității difuzoarelor Bluetooth din această listă.

Întrebări frecvente

Cum aleg o boxă Bluetooth?


Primul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este locul în care doriți să vă folosiți noua boxă Bluetooth. Unele difuzoare portabile sunt construite cu gândul la durabilitate și vor avea construcții cauciucate pentru a preveni deteriorarea în caz de căderi și modele ușoare pentru a le face ușor de transportat.

Pentru a spori această durabilitate, multe difuzoare Bluetooth sunt prevăzute cu modele rezistente la apă și praf – căutați un rating IPX4 sau mai mare dacă doriți să folosiți difuzorul dvs. portabil în aer liber.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare modul în care veți utiliza noua dvs. boxă portabilă. Dacă sunteți un petrecăreț, s-ar putea să vă doriți posibilitatea de a conecta două boxe împreună sau o boxă cu împerechere multipunct care permite conectarea mai multor dispozitive în același timp.Cu orice boxă Bluetooth, durata de viață a bateriei, calitatea sunetului și conectivitatea sunt caracteristici pe care nu trebuie să le neglijați.

Care este cea mai bună marcă de boxe Bluetooth?

Difuzoarele Sonos sunt excelente dacă doriți să faceți legătura între interior și exterior, având capacitatea de a face parte dintr-un sistem multi-room mai amplu – și puteți fi sigur că vor suna fantastic.

JBL este binecunoscută pentru că produce boxe robuste, pentru exterior, la prețuri accesibile, iar linia sa de boxe pentru petreceri vine chiar și cu spectacole de lumini încorporate.

Luați în considerare mărcile audio high-end, cum ar fi Bose, Harman Kardon sau Bang & Olufsen, dacă doriți o combinație de design elegant și sunet excelent – dar fiți pregătiți pentru prețuri relativ ridicate. Dacă doriți să economisiți bani, atunci Urbanista, Tribit și Anker oferă difuzoare destul la bune la prețuri relativ accesibile.

surse: https://www.electronics-notes.com/articles/equipment-items-gadgets/bluetooth-speakers/how-to-buy-best-bluetooth-speaker.php

https://www.whathifi.com/advice/7-things-to-consider-before-buying-a-bluetooth-speaker

Înainte de a face o achiziție verifică oferta magazinelor

 

Share pe:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile