Sips.ro

Cel mai bun aparat foto DSLR

cea mai buna camera dslr 2022
Înainte de a face o achiziție verifică oferta magazinelor

 

Vrei să știi care este cea mai bun aparat foto DSLR din 2023? În ciuda faptului că noile modele sunt o apariție mai rară, aceste modele tradiționale încă fac o investiție fantastică pentru fotografi. Dar, partea dificilă este alegerea celor mai bune aparate dslr disponibile pentru nevoile dumneavoastră.

Am revizuit aproape fiecare cameră foto DSLR de pe piață pentru a vă aduce acest ghid cuprinzător la ceea ce este disponibil acum. Ne uităm la o serie de factori, inclusiv calitatea construcției, ușurința de manipulare, specificațiile video și, în mod natural, calitatea imaginii. După cum v-ați aștepta, există destul de multe modele mai vechi în acest ghid, dar există și opțiuni mai noi pentru persoanele care doresc cele mai recente actualizări.

Cele mai bune aparate foto DSLR

Canon EOS 90D

Cel mai bun aparat dslr din 2023

Canon-EOS-90D-1024x1024

Pentru cei care au un pic mai mult de cheltuit, atunci aparatul foto dslr Canon EOS 90D este o alegere excelentă. Este un pic mai veche acum, dar cu toate acestea, nu duce lipsă de caracteristici, având o gamă largă de specificații tari. Datorită vârstei sale, este adesea disponibil și la un preț bun. Dacă sunteți dornici de un senzor full-frame, atunci Nikon D850 este o alternativă fantastică.

Nikon D3500

Cel mai bun aparat foto dslr pentru începători

Nikon-D3500

Care este mai exact cel mai bun aparat foto DSLR pentru începători pe care îl puteți cumpăra chiar acum? Alegerea noastră pentru moment rămâne Nikon D3500. Este un aparat de fotografiat care dovedește că puteți ridica ceva foarte capabil, fără a cheltui o avere. Cu comenzile sale simple, modul de ghidare ușor de urmărit și un senzor care produce unele rezultate excelente, este ușor de văzut de ce este foarte popular.

Alte optiuni bune pentru un aparat foto DSLR

Poate că sunteți profesionist (sau semi-profesional) și trebuie să faceți upgrade ceva care face ceva ce modelul dvs. existent nu prea oferă. Există câteva modele DSLR polivalente, care sunt bune pentru a aborda o gamă largă de subiecte diferite și s-ar potrivi destul de bine unui număr de clienți diferiți. Un exemplu perfect este camera dslr Canon EOS 90D, care este un model APS-C care are niște specificații serios impresionante.

Aparat foto DSLR Nikon D7500

Aparat-foto-DSLR-Nikon-D7500

Nikon D7500 este camera foto dslr ce ar trebui să te uiți. Este împachetat cu un același senzor de 20,9 MP, de asemenea, el oferă înregistrare video 4K. Nikon l-a furnizat, de asemenea, cu același senzor de măsurare RGB de 180.000 de pixeli, iar ecranul basculant din spate este la fel de mare, cu o dimensiune de 3,2 inci, deși nu chiar atât de detaliat, și totul este învelit într-un corp etanș la intemperii. În testele noastre, am fost impresionați de o serie de lucruri, inclusiv durata de viață a bateriei, calitatea imaginii și manipularea. Este un instrument polivalent pentru cei cu un buget sănătos. Cu un buget și mai restrâns? Există și Nikon D7200 mai vechi de 24,2 MP, care continuă să ofere o valoare excelentă – dacă îl puteți găsi la vânzare.

Aparat foto DSLR Canon EOS 850D

Aparat-foto-DSLR-Canon-EOS-850D

Canon EOS D850 are o serie de specificații fantastice, disponibile la un preț mai bun ca niciodată. Este un aparat foto dslr polivalent superb, care se potrivește bine profesioniștilor și entuziaștilor avansați care doresc să fotografieze o mulțime de tipuri diferite de subiecte. Pasionații avansați se vor bucura, de asemenea, de cât de bine se ocupă de o varietate de subiecte diferite. Cu un senzor de înaltă rezoluție de 45,4 megapixeli, captură video 4K, un ecran tactil cu înclinare de 3,2 inchi, un sistem AF de tip încrucișat cu 153 de puncte / 99, care aproape că o prinde de fiecare dată și un corp robust, este puțin probabil să fi dezamăgit de ceea ce poate oferi aparatul dslr D850.

Aparat foto DSLR Canon EOS 5600D

Aparat-foto-DSLR-Canon-EOS-5600D

Canon EOS D5600 este o opțiune excelentă pentru primul tău aparat foto DSLR, mai ales dacă bugetul tău se poate extinde până la investiția în niște obiective suplimentare pentru a merge alături de kit-ul optic. Fiind echipat cu conectivitate Snapbridge de la Nikon (o conexiune Bluetooth cu putere redusă, mereu activată) înseamnă că fotografiile tale vor fi întotdeauna gata pentru a fi distribuite pe platformele de socializare. Dacă treceți de la un smartphone, este un drum lung pentru a ușura tranziția de la telefon la camera „corectă”. Aveți un senzor de înaltă rezoluție de 24 de megapixeli, un ecran articulat sensibil la atingere și un sistem AF în 39 de puncte.

Aparat foto DSLR Canon EOS 250D

Aparat-foto-DSLR-Canon-EOS-250D

Deși probabil că puteți găsi camere mirrorless mai bune decât EOS 250D la prețul său, dacă doriți să rămâneți cu un aparat DSLR tradițional, acesta este unul bun. Dacă sunteți în căutarea primei dvs. camere foto „corecte”, dar nu doriți să deveniți prea zdravăn, acesta are și onoarea de a fi cel mai mic DSLR din lume (pentru a avea un ecran articulat). Are încă o gamă bună de cadrane și butoane, deci nu se simte prea înghesuit. Dezavantajul, vizorul – care este optic – oferă doar o vizualizare de 95% a scenei, așa că ați putea găsi unii subiecți pur și simplu marginind puțin, în timp ce înregistrarea video 4K este supusă unei decupări, ceea ce o face mai puțin decât ideală pentru vloggeri. Totuși, dacă ești în principal fotograf, aceasta este o alegere bună pentru a începe.

Cum sa alegi cel mai bun aparat foto DSLR

O cameră dslr rămâne cel mai ieftin mod de a obține o cameră cu lentile interschimbabile și un vizor. Dar ce altceva ar trebui să luați în considerare atunci când alegeți unul?

Principalele diferențe dintre un model DSLR entry-level și unul mai avansat sunt, de obicei, în designul, senzorul și caracteristicile de fotografiere ale camerei. DSLR-urile pentru începători, cum ar fi Nikon D3500, sunt adesea mai mici decât echivalentele lor mai premium, ceea ce ar putea fi important pentru dvs., deși acest lucru înseamnă, de obicei, o lipsă de rezistență la intemperii și mai puține controale manuale.

cea-mai-buna-camera-dslr

Diferența de dimensiune este adesea legată și de dimensiunea senzorului. DSLR-urile mai accesibile tind să aibă senzori de dimensiune APS-C, în timp ce cei pro-friendly, cum ar fi Nikon D850, sunt camere full-frame. Nu există o dimensiune pur și simplu „mai bună” a senzorului, fiecare având propriile avantaje și dezavantaje.

Nu sunteți sigur cum să decideți între un DSLR începător și un model mid-range? Plătind un pic mai mult pentru acesta din urmă va primi, de obicei, o flexibilitate crescută de fotografiere, care ar putea vedea vă păstrați aparatul de fotografiat pentru mai mult timp și de a economisi bani pe termen lung. Caracteristicile suplimentare pe care aveți tendința de a obține sunt viteze de fotografiere continuă îmbunătățite (la îndemână pentru fotografiere sport sau faunei sălbatice), performanțe ISO superioare ridicate (utile în lumină mai mică) și, uneori, un slot suplimentar pentru card de memorie.

Dacă doriți doar să vă ridicați de pe smartphone sau de la camera point-and-shoot, atunci un model DSLR entry-level vă va oferi creșterea calității imaginii și controalele manuale de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta în noul hobby. În cele din urmă, un sfat rapid, dacă nu aveți nici lentile – cumpără un aparat foto dslr nou cu un obiectiv kit, deoarece este mai ieftin decât să le cumperi separat.

Întrebări și răspunsuri

Aparat foto dslr sau mirrorless? Care e mai bun?

Capacitățile aparatelor foto mirrorless sunt incredibile. Multe modele mirrorless pot obține aproape aceeași calitate a imaginilor RAW pe care le produc aparatele DSLR într-un format mai mic și, adesea, la un preț mai mic.
Cu toate acestea, gândiți-vă la motivul pentru care vă doriți aparatul foto. Dacă îl veți utiliza în mod profesional într-un cadru în care utilizarea unor obiective diferite va spori calitatea fotografiilor, poate că veți opta pentru un DSLR datorită numărului de opțiuni de obiective deja disponibile pe piață.

Ce înseamă dslr?

Un DSLR este cunoscut și sub numele de aparat foto reflex digital (digital single-lens reflex) cu obiectiv unic. O oglindă din interiorul corpului aparatului foto reflectă o imagine într-un vizor, iar dacă utilizatorul este mulțumit, poate face fotografia și salva imaginea pe un card de memorie.

Ceea ce diferențiază DSLR-urile de aparatele foto de tip point-and-shoot și de majoritatea aparatelor foto compacte sunt senzorii lor full frame, care pot capta mult mai multe informații la o calitate superioară. Mulți fotografi care folosesc DSLR-uri optează pentru salvarea fișierelor în format .RAW pentru procesare ulterioară.

O altă caracteristică a aparatelor DSLR – și motivul pentru care le cumpărați adesea ca „doar corp” – este că sunt interschimbabile cu diferite obiective. Puteți amesteca și potrivi obiectivele cu aparatele foto de la furnizori, deși, în unele cazuri, este posibil să aveți nevoie de un adaptor.

Ce să iau în considerare la cumpărarea unui dslr?

Un aparat foto DSLR poate fi o investiție costisitoare. Pregătirea pentru viitor, mai ales în cazul unei construcții scumpe, ar trebui să fie în prim-plan atunci când faceți o achiziție importantă. Ar trebui să luați în considerare compatibilitatea aparatului foto cu obiectivele de pe piață, tipul de senzor pe care îl folosește, viteza, funcțiile de internet, dacă aveți nevoie de ele, și video, dacă doriți să încercați și videografia.

Înainte de a face o achiziție verifică oferta magazinelor

 

Share pe:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile