Cel mai bun smartwatch

ceas smart

Cel mai bun smartwatch face mai mult decât să vă anunțe dacă primiți un apel sau un mesaj text la încheietura mâinii. Ele sunt totul într-unul singur: un dispozitiv de urmărire a fitness-ului pentru a-ți număra pașii, un portofel digital și, în unele cazuri, poate acționa ca un telefon, chiar dacă smartphone-ul tău nu este nicăieri în apropiere.

În zilele noastre, ceasurile inteligente au funcții de sănătate care îți pot chiar salva viața. Multe dintre cele mai bune ceasuri inteligente pe care le-am testat pot detecta alertele de ritm cardiac ridicat și vă pot conecta automat la serviciile de urgență dacă faceți o căzătură puternică.

În 2023, există mai multe opțiuni puternice disponibile pentru a vă ajuta să vă faceți treaba prin intermediul unui ceas inteligent. Cel mai recent Apple Watch 8 este cel mai bun smartwatch în general – și în special pentru utilizatorii Apple. Samsung Galaxy Watch 5 este cea mai bună opțiune pentru posesorii de telefoane Samsung și mai sunt câteva altele pe care unii le consideră cele mai bune atât pentru Android, cât și pentru iOS. Așadar, iată care sunt în opinia noastră, cele mai bune smartwatch-uri din 2023:

Cel mai bun smartwatch din 2023

Apple Watch Series 8 poate părea cel mai bun smartwatch, dar există o mulțime de rivali foarte buni din care poți alege, indiferent dacă folosești Android sau un iPhone, cu hardware excelent de la Samsung, Huawei, Amazfit și alții.

Apple Watch 8

Cel mai bun smarthwatch pentru Iphone

Apple Watch 8 este cel mai bun Apple Watch de până acum. Nu este un upgrade major față de Apple Watch 7 în ceea ce privește funcțiile, dar are același design grozav și un ecran mai mare. Ceea ce este nou între Apple Watch Series 8 și Series 7 este senzorul de temperatură a pielii, care poate informa urmărirea ciclului și a fertilității, precum și urmărirea somnului. De asemenea, Seria 8 a fost lansat cu mult-așteptatul mod de consum redus de energie, care poate extinde durata de viață a bateriei celui mai recent Apple Watch la 36 de ore. În plus, Apple Watch 8 are o nouă funcție de detectare a accidentelor, care valorifică senzorii de mișcare îmbunătățiți pentru ajutor instantaneu atunci când ai putea avea cea mai mare nevoie.

În rest, Apple Watch Series 8 este un dispozitiv complet de urmărire a sănătății și un instrument de comunicare. Cu watchOS 9, acest smartwatch împachetează cele mai noi și cele mai bune lucruri pe care le poate oferi experiența Apple Watch. Fie că îți dorești un ceas inteligent pentru a face exerciții fizice, pentru a răspunde la apeluri de la încheietura mâinii sau pentru a utiliza cele mai bune aplicații Apple Watch, acesta este cel mai bun smartwatch pentru tine. Atâta timp cât ai un iPhone, desigur.

Samsung Galaxy Watch5

Cel mai bun smartwatch Samsung

Samsung Galaxy Watch 5 are un nou senzor de temperatură a pielii, un ecran mai rezistent la zgârieturi și o baterie cu o durată de viață mai lungă. Este cel mai bun smartwatch Samsung de până acum, pentru că, deși nu există o tonă de diferențe între Samsung Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4, schimbările fac ca ceea ce era deja un ceas inteligent excelent să fie cu atât mai bun. Iar pornind de la 1200 de lei, rămâne un preț corect.

Deși senzorul de temperatură a pielii nu va funcționa la lansare, există multe lucruri care să vă placă la Galaxy Watch 5. În primul rând, a rezistat două zile întregi în cadrul testelor noastre și a ajuns la o încărcare de aproape 50% de la 0% în 30 de minute. Wear OS 3 cu skin-ul Samsung are și mai multe avantaje, inclusiv Google Assistant și o mai bună interoperabilitate cu celelalte dispozitive Samsung.

Smartwatch Honor Magic Watch 2

Cel mai bun pentru durata de viață a bateriei

Dacă vă place să alergați mult, Honor Magic Watch 2 ar putea fi unul dintre cele mai bune smartwatch-uri pe care le puteți cumpăra. Este accesibil, ușor și are o listă de caracteristici cu adevărat impresionantă.

Honor Magic Watch 2 urmărește o serie de sporturi cu informații detaliate și poate chiar să ofere sfaturi de antrenament și feedback pentru anumite activități. Este excelent pentru persoanele care doresc să se pună în formă.

De asemenea, în testele noastre, ceasul inteligent rezistă mult timp fără a fi nevoie să fie încărcat, până la o săptămână sau două săptămâni, în funcție de versiunea pe care o cumpărați, și arată, de asemenea, destul de elegant.

Există câteva probleme cu ceasul, cum ar fi lipsa relativă a funcțiilor care nu țin de fitness, faptul că designul său poate deveni adesea foarte prăfuit și necesită curățare și faptul că multe dintre funcțiile sale de fitness nu sunt disponibile pe iOS, dar chiar și așa îl putem recomanda ca fiind un smartwatch bun.

Samsung Galaxy Watch4

Cel mai bun smartwatch în general pentru Android

Dacă nu sunteți un fan al acelui inel fizic rotativ de pe Watch 4 Classic (sau al prețului suplimentar care vine cu designul său distinct), atunci Galaxy Watch 4 standard este soluția perfectă.

La fel ca și modelul Classic, ceasul inteligent este disponibil în două dimensiuni de carcasă, dar este disponibil într-o gamă mult mai largă de culori pentru o mai mare personalizare. Întregul design este mai contemporan, completat de o lunetă digitală care utilizează și feedback haptic.

În rest, funcționalitatea (și acea nouă experiență de utilizare bazată pe Wear OS 3) rămâne neschimbată în comparație cu cea de la Classic; ceea ce înseamnă că Watch 4 este un alt smartwatch premium plin de funcții, cu Google Play Store, funcționalitate ECG (din nou, doar pentru utilizatorii Samsung Galaxy) și suport pentru o mulțime de aplicații de la terți.

De asemenea, vine cu un preț de pornire semnificativ mai mic, față de Watch 4 Classic.

Amazfit GTR 3 Pro

Cel mai bun smartwatch pentru încheieturi mari

Deseori suntem întrebați dacă ar trebui să cumpărați un ceas Amazfit, iar răspunsul este da, în special Amazfit GTR 3 Pro de dimensiuni mari. Acesta este cu ușurință cel mai bun smartwatch al mărcii de până acum și, deși ne-am dori să fie un pic mai complet pentru prețul său (nu există NFC, de exemplu), există numeroase funcții de sănătate și fitness la bord. Cu o acuratețe îmbunătățită în comparație cu generația anterioară Amazfit GTR 2, GTR 3 Pro oferă un instrument excelent de măsurare unică a ritmului cardiac, a oxigenului din sânge, a nivelului de stres și multe altele într-o singură citire.

Atunci când nu vă verificați corpul sau nu vă antrenați cu cele peste 150 de tipuri de exerciții, aplicațiile încorporate ale ceasului, comenzile vocale hands-free și aspectul meniului pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Asociați la toate acestea o autonomie a bateriei de până la 12 zile și acesta este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente pentru Android care nu provine de la unul dintre numele de top în domeniul purtabilelor conectate.

Apple Watch SE (2022)

Cel mai bun smartwatch Apple la preț accesibil

Apple Watch SE este un fel de dispozitiv hibrid, combinând un design mai vechi al Apple Watch cu chipset-ul Apple Watch Series 8. Ceasul inteligent de 1600 de lei nu dispune de toate funcțiile lui Series 8, dar se remarcă totuși prin funcțiile sale excelente de urmărire a fitness-ului și de siguranță. Oferă, de asemenea, o opțiune LTE, ceea ce îl face o alegere bună pentru cei interesați să încerce configurarea familială.

Atunci când alegeți între Apple Watch Series 8 vs. Apple Watch SE (2022), decizia finală va fi dacă doriți să cheltuiți 150 de dolari în plus pentru un ecran mai luminos, cu opțiune always-on, un monitor ECG și temperatura pielii și un ecran mai mare. Dacă aceste instrumente nu reprezintă un obstacol în calea ta, SE este o opțiune foarte capabilă pentru utilizatorii de iPhone. Smartwatch-ul SE primește chiar și watchOS 9, cel mai actualizat software Apple Watch, cu mod de consum redus de energie, fețe de ceas noi și proaspete, o interfață de antrenament actualizată, un instrument busolă reproiectat și noua aplicație Medications.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Un ceas inteligent fitness elegant

Watch 2 Active este un smartwatch subțire, sportiv, ușor și confortabil, care este mai subțire, mai ușor și, probabil, mai confortabil, și care dispune de o lunetă digitală rotativă și de o versiune LTE.

Poate că nu este cel mai recent smartwatch de pe această listă (a fost lansat în 2019), dar este totuși un ceas inteligent de calitate la un preț decent.

Galaxy Watch Active 2 dispune de un ecran de 1,2 inci 360 x 360 pe care l-am găsit – în timpul procesului de revizuire – luminos și frumos, dar suficient de mic pentru a fi legat la încheietura mâinii decât multe alte dispozitive din această listă.

Acesta vine în continuare cu funcții de fitness de top pe care le așteptați de la gama de ceasuri Tizen de la Samsung, cu 39 de moduri de antrenament, un senzor de ritm cardiac și ECG și o aplicație de sănătate cu monitorizare a stresului și a somnului. Există chiar și o modalitate de a-ți monitoriza tensiunea arterială.

Cum am ales cel mai bun smartwatch

Testăm fiecare smartwatch nou pentru a-i evalua designul și confortul. Dacă nu este suficient de elegant și confortabil pentru a te duce de la un antrenament de dimineață la birou și până la o ieșire în oraș, probabil că nu îl vei purta în fiecare zi. Cele mai multe ceasuri inteligente sunt, de asemenea, dispozitive de urmărire a activității fizice, așa că îi punem la încercare toți senzorii, de la numărul de pași la ritmul cardiac și până la GPS (atunci când este cazul).

Instalăm aplicații și le folosim pentru a vedea dacă dispozitivul este suficient de rapid pentru a-l ridica la statutul de cel mai bun smartwatch. În cazul în care ceasul are LTE încorporat, testăm conectivitatea celulară și calitatea apelurilor pentru a ne asigura că dispozitivul se poate descurca de unul singur fără un smartphone în apropiere.

Și măsurăm durata de viață a bateriei folosind scenarii de zi cu zi – inclusiv antrenamente, utilizarea aplicațiilor și primirea de notificări – pentru a ne asigura că puteți trece o zi întreagă fără a fi nevoie să vă încărcați.

TOP 6 SMARTWATCHES of 2022 [Best by Category]

Întrebări frecvente

La ce ar trebui să mă uit când cumpăr un smartwatch?

Primul lucru pe care trebuie să-l verificați este dacă telefonul dvs. este compatibil cu acesta – nu puteți utiliza un Apple Watch cu un telefon Android și nici un Samsung Galaxy Watch 4 cu un iPhone. Dincolo de asta, luați în considerare durata de viață a bateriei și caracteristicile – cât de des îl veți încărca și ce aveți nevoie să facă ceasul inteligent?

Care e cel mai bun smartwatch?

Cel mai bun smartwatch se schimbă tot timpul, dar, de obicei, veți găsi un smartwatch Apple sau Samsung în fruntea listei, deoarece acestea tind să fie pline de funcții de înaltă calitate și de finisare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *