Sips.ro

Ofertă Accesorii Off Road ieftine și bune

accesorii offroad
Înainte de a face o achiziție verifică oferta magazinelor

 

Off road-ul poate oferi un sentiment extraordinar de realizare și entuziasm, dar este în mod fundamental provocator și periculos. De aceea, dacă decideți să vă aventurați în afara drumurilor bătute, asigurați-vă că aveți accesorii auto și instrumentele off road de care aveți nevoie pentru a vă îngriji de pasagerii și de vehiculul dumneavoastră dacă lucrurile merg prost.

Este de înțeles că toată lumea are diverse accesorii off road în minte atunci când vine vorba de mașina de teren. Indiferent cât de mare sau mică este expediția ta, să fii pregătit pentru o varietate de probleme potențiale este întotdeauna o idee bună.

Ce accesorii off road am ales

Lista de accesorii off road pe care le poți aduce și schimbările pe care le poți face mașinii de teren este enormă și, sincer să fiu, copleșitoare. Acest lucru are foarte mult de-a face cu potențialul de pericole și defecțiuni mecanice. Am redus totul la acest sortiment oarecum mai ușor de gestionat prin teste personale și experiență de conducere – plus cercetări și recomandări de la alți specialiști cu privire la echipamentele pe care nu am avut șansa să le testăm. Luați în considerare o asigurare care vă va ajuta să vă aduceți echipamentul înapoi acasă dintr-o singură bucată, chiar dacă cumpărați doar câteva dintre acestea acum. Așa că ți-am pregătit un top cu cele mai utile accesorii off-road pentru mașina ta:

Ofertă accesorii off road

Accesoriu off road: Proiector LED Bar

proiector-led-bar-off-road-300x300

Prima modificare făcută de orice șofer care practică off road-ul este bara de lumini LED.

Drumul din fața unei mașini este luminat cu ajutorul unei bare luminoase LED. Acest lucru este chiar esențial dacă conduceți pe orice drum întunecat, indiferent dacă ar putea veni animale.

Designul barelor luminoase cu LED-uri este foarte simplu. Zona de bar cu adevărat esențială și vine în diferite dimensiuni.

Rezistent la socuri si conditii dificile de atmosfera si teren.

Snorkel off road

snorkel-off-road-300x232

Când este timpul să vă uimiți copiii cu aventuri acvatice off-road, puteți lua în considerare modernizarea Jeep-ului cu un kit Snorkel.

Există mai multe opțiuni pe piață, dar cele mai bune două vin de la AEV și River Raider, deși ARB și Rugged Ridge fac și ele o versiune decentă. Faceți-o bine de prima dată și conectați toate sistemele de aerisire la snorkel (diferențial față, transmisie etc.).

Bullbar sau bară protecție off-road

bullbar-off-road-300x225

Bara de protecție sau bullbar sunt o parte esențială a mașinilor de teren. Ele oferă protecție mașinii și pasagerilor săi în cazul în care aceștia sunt implicați într-un accident și, de asemenea, le conferă un aspect mai robust.

Există numeroase mărci și stiluri din care puteți alege, la prețuri diferite, dar este o mișcare inteligentă să achiziționați unul cu un suport pentru troliu deja încorporat. De asemenea, o bară de protecție personalizată va face ca mașina dvs. să capete un look mai agresiv.

Rampă tracțiune off-road

rampe-tractiune-off-road-300x300

Rampele au fost mult timp prima alegere pentru a ieși din situațiile alunecoase. Ideea este că le glisezi sub o roată care se învârte pentru a obține aderență. Totuși, nu sunt deloc ideale. Dacă ești cu adevărat blocat, o roată va trage probabil doar o rampă dedesubt și îl va arunca prin spate. În plus, probabil că vei strica rampa în acest proces.

Dacă nu poți obține tracțiune, ar trebui să folosești unealta potrivită pentru treaba asta, iar în acest caz este o rampă de tracțiune. Gândește-te la acesta ca la o scară scurtă pe care 4×4-ul tău o poate folosi pentru a ieși dintr-o groapă. Acesta sapă în noroi, zăpadă sau nisip și oferă o suprafață bună pe care anvelopa să „muște”. Dacă faceți off-road sau chiar și dacă aveți șanse să fiți prins în condiții meteo nefavorabile, ar trebui să aveți o pereche de astfel de covorașe în camionul dumneavoastră.

Singurul lor dezavantaj este că ocupă destul de mult spațiu.

Troliu auto pentru off road

troliu-300x205

Un troliu este un dispozitiv format din unul sau doi cilindri care se rotesc în jurul axei lor și pe care se înfășoară un cablu puternic, cu un cârlig metalic la capăt. Acest dispozitiv vine într-o varietate de forme, dimensiuni și stiluri, în funcție de tipul de vehicul pe care doriți să-l instalați și în funcție de utilizare, domeniul off-road nu se limitează la aceste dispozitive. Recomandarea noastră, dacă doriți să vă pregătiți vehiculul pentru off-road, este să folosiți un troliu hidraulic montat pe partea din față a vehiculului.

Accesoriu offroad: Deflator anvelope

dezumflatoare-de-roti-300x300

Dacă vă place să vă urcați pe stânci, va trebui să vă dezumflați puțin anvelopele înainte de a începe. Dezumflătoarele de anvelope vă pot ajuta în acest sens. Acestea sunt reglabile de la 6 la 30 psi, astfel încât puteți regla cu ușurință fluxul de aer din anvelope. Ele sunt compatibile cu o gamă largă de anvelope off-road.

Ultimul lucru pe care îl doriți atunci când sunteți pe cale să faceți o plimbare pe munte este o defecțiune structurală a dezumflatorului de anvelope. Construcția integral din alamă a acestor dezumflătoare de anvelope le face mult mai durabile decât versiunile cu componente din cauciuc sau plastic, așa că nu va trebui să vă faceți griji în acest sens atunci când le folosiți înainte de a lovi stâncile.

Accesoriu offroad: Compresor auto profesionist

compresor-off-road-300x300

Veți dori să umflați din nou anvelopele la un nivel optim după ce ați terminat de mers pe stâncă sau de reparat anvelopa. Un compresor de aer bun poate fi un bun foarte valoros atunci când mergeți pe munte. După o zi lungă de mers pe trasee, va trebui să vă umflați din nou anvelopele pentru a conduce pe stradă, dar nu toate mașinile off-road au compresoare la îndemână.

Cric pentru off road

cric-offroadtip-farm-300x300

Sistemul este usor de folosit;

Acesta folosește un sistem de viteze și pârghii, care permite oricui să ridice mașina, indiferent unde se află. Acest lucru înseamnă că indiferent de locul în care vă aflați, indiferent dacă vă aflați pe marginea drumului sau pe traseul de teren, scoaterea vehiculului dintr-o situație dificilă nu va fi o problemă.

Siguranța este, de asemenea, importantă; având în vedere asta, Hi-Lift a proiectat acest cric cu un șurub de forfecare, care se va rupe dacă cricul este încărcat cu un vehicul care cântărește mai mult de 3125 de kilograme.

Chingă de tractare off-road

chinga-off-road-300x300

Nu știi niciodată în ce fel de situație te vei întâlni cu vehiculul tău off road. Accidentele se întâmplă, indiferent dacă este sau nu vina ta. Condițiile proaste ale drumului pot cauza defectarea sau imobilizarea unui vehicul și nu veți ști niciodată când. De aceea este important să fii pregătit, doar în cazul în care te trezești cu un vehicul avariat sau ajuți pe cineva cu unul. O modalitate de a fi pregătit este să păstrați o chinga de tractare de în vehicul.

Lopată pliabilă pentru masini off road

lopata-pliabila-300x147

Lopată pliabilă multifuncțională potrivită pentru mașini off road sau camping.

Deși nu este o necesitate absolută pentru off road, un alt element la îndemână de transportat este o lopată compactă, pliabilă, pentru a ajuta procesul de recuperare atunci când este necesară o extracție. Lucrurile de luat în considerare atunci când faceți o achiziție sunt tipul lamei, lungimea mânerului și portabilitatea generală.

Accesorii off road pentru mașini de teren. La ce să fim atenți?

Fie că te afli la bordul unui truck, SUV sau al unui Jeep clasic, cu un traseu de drumeție, alegerea accesoriilor 4×4 pentru off-road poate fi dificilă, datorită multitudinii de echipamente existente. Am identificat câteva sfaturi cheie care vă pot ajuta să vă restrângeți alegerile și să vă îndreptați direct către cele mai recomandate accesorii, pe baza sfaturilor jurnaliștilor din domeniul auto, precum:

Buget

Rock crawling-ul este la fel ca orice alt hobby – accesoriile tale 4×4 pentru off-road sunt limitate doar de bugetul tău. Este ușor să te lași dus de gadgeturi sofisticate, cum ar fi barele de lumini cu LED-uri și un troliu de șase tone, dar ia această călătorie cu câte un upgrade pe rând. Scrierea obiectivelor dvs. vă ajută să prioritizați necesitățile față de elementele de pe lista de dorințe.

Practicabilitate

Țineți cont de caracterul practic ori de câte ori vă gândiți la o potențială achiziție de accesorii 4×4. În timp ce aspectul este (aproape) la fel de important ca funcționalitatea, investiți în piese de care aveți cu adevărat nevoie – la început, oricum. Articolele extravagante, cum ar fi anvelopele de 35 de inch, pot arăta bine, dar merită ele costurile exorbitante cu combustibilul atunci când faceți naveta la serviciu?

Întrebări frecvente accesorii off road

Ce calibru de oțel sunt barele de protecție off-road?

Bara de protecție off-road poate varia foarte mult în grosimea oțelului, însă cea mai frecventă este oțelul de calibru 12. De asemenea, veți găsi în mod obișnuit oțel de 1/4″ și chiar oțel de 1/8″. Atunci când alegeți, trebuie neapărat să vă asigurați că cântăriți dacă sunteți în căutarea unei greutăți ușoare, dar nu la fel de puternice, sau dacă aveți nevoie de o rezistență mare, dar grea.

Barele de protecție off-road vin cu lumini LED?

Cele mai multe bare de protecție off-road nu vin cu lumini LED. Va trebui să le achiziționați separat pentru instalare! Din fericire, cele mai multe bare de protecție vă permit să instalați luminile după instalarea barei de protecție, ceea ce vă permite să vedeți ce doriți după aceea, în loc să trebuiască să le obțineți pe toate deodată.

Sunt barele de protecție off-road ușor de instalat?

În cea mai mare parte, barele de protecție off-road sunt o instalare ușoară! Oricine cu puține cunoștințe de mecanică ar trebui să poată monta unul dintre acestea fără probleme. Probabil că veți dori să luați în calcul 3-4 ore pentru instalare prima dată când o faceți și probabil că veți dori o a doua persoană în preajmă pentru a vă ajuta să îl ridicați în poziție.

Înainte de a face o achiziție verifică oferta magazinelor

 

Share pe:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile