Sips.ro

Ofertă decorațiuni grădină ieftine și elegante

decoratiuni gradina
Înainte de a face o achiziție verifică oferta magazinelor

 

Indiferent de mărimea curții dvs., decorarea ar trebui să fie ceva cu care să vă puteți distra. Există o tonă de decorațiuni grădina minunate și creative pentru grădini, care pot transforma chiar și cea mai mică grădină.

Spațiile mici pot necesita un pic mai multă gândire decât ideile pentru grădini mai mari, dar ele vin cu o mulțime de avantaje binevenite. Pentru început, vă obligă să fiți puțin mai inventivi, ceea ce poate duce adesea la un stil și o frumusețe serioasă. Un alt mare avantaj este că, datorită dimensiunilor lor, de cele mai multe ori acestea necesită o întreținere încântător de redusă.

Așa că este timpul să deveniți creativi și să începeți să explorați ce ați putea crea cu orice spațiu pe care îl aveți la dispoziție.

Este important să vă angajați la o singură utilizare în grădină, dacă aceasta este mică; alegând la ce ați dori ca grădina să fie folosită în principal (cum ar fi o zonă de luat masa, o terasă pentru băuturi sau doar un spațiu pentru plantare).

Ofertă decorațiuni grădină

Fie că doriți să creați o grădină impresionantă pe balcon, să înghesuiți mobilierul de exterior într-o curte sau să umpleți un teren cu verdeață, veți găsi o mulțime de decorațiuni grădină care să vă inspire:

Ofertă ghivece

Oferiți plantelor dvs. un loc frumos unde să crească. Un ghiveci adaugă farmec și caracter, iar când florile tale încep să înflorească vei avea parte de o frumoasă explozie de culoare.

ghiveci-flori-300x300

Ofertă lumini de grădină

Iluminați-vă aleile și straturile de flori cu ajutorul unor lanterne și torțe îngropate. Când nopțile se apropie, această iluminare suplimentară oferă o ambianță blândă.

Luminile solare sunt o modalitate ușoară de a ține întunericul la distanță. Cu o întreținere redusă și simplu de instalat, acestea sunt o alegere populară pentru iluminarea teraselor și a zonelor de terasă.

lumini-solare-300x300

Ofertă terasă cu dale decorative pentru grădină

O zonă de terasă este o completare perfectă pentru o grădină și una dintre ideile noastre preferate de decorațiuni grădină. Terasele sunt o modalitate excelentă de a vă delimita spațiul, separând zona de divertisment de bordurile de flori, sera și parcela de legume. De asemenea, oferă spațiul perfect pentru ideile dvs. de mobilier de terasă și pentru mesele în aer liber.

terasa-cu-dale-decorative

Ofertă mobilier pliabil pentru terasă

Un alt câștigător pentru orice spațiu mic de terasă este mobilierul pliabil, mai ales dacă veți mânca afară doar ocazional. Atunci când nu este folosită, trebuie doar să o aplatizezi și să o depozitezi lângă un perete pentru a elibera spațiu.

mobilier-pliabil-gradina

Ofertă falsuri florale grădină

Nu este nevoie de apă! Aceste decorațiuni grădină îi vor păcăli cu siguranță chiar și pe cei mai vigilenți grădinari. Aceste plante adaugă verdeață și nu vor dispărea la schimbarea anotimpurilor.

falsuri-florale-gradina

Ofertă zonă de relaxare la soare pentru grădină

După toată munca grea depusă pentru a vă întreține terenul, este esențial să aveți un loc unde să vă bucurați de roadele muncii dumneavoastră. Există o mulțime de idei diferite de mobilier de terasă, de la șezlonguri drăguțe până la suite de canapele. Luați în considerare posibilitatea de a amesteca și asorta mai multe stiluri diferite de scaune de exterior pentru a crea un spațiu confortabil în care să vă relaxați în orice moment al zilei sau al serii.

sezlong-gradina-300x300

Borduri elegante pentru grădină

Este ușor să lăsați marginile gazonului să devină dezordonate și neîngrijite. O bordură frumoasă oferă o soluție ordonată care împiedică gazonul și straturile de flori să se suprapună.

idei-prelucrare-bordura-gradina

Căsuțe pentru animale grădină

Sunteți pasionat de observarea păsărilor? Mesele noastre frumoase pentru păsări pot fi un plus atractiv pentru grădina dvs. și pot atrage și unele animale sălbatice pe care să le puteți observa în timp ce vă bucurați de spațiul exterior.

cuib-pentru-pasari

Mobilier pentru grădină

Faceți din spațiul dvs. de exterior un paradis confortabil cu un set de terasă. Montați un foișor sau deschideți un parasolar și bucurați-vă la umbră. Vreți să vă bucurați de soare? Așezați-vă pe un scaun de grădină sau pe un șezlong și relaxați-vă cu stil. Asigurați-vă că există spațiu pentru toți oaspeții dvs. cu bănci de grădină. Ce-ar fi să le serviți băuturi de la propriul bar din grădină? O zi perfectă la soare.

mobilier-pentru-gradina-1024x1024

Ofertă clopoței de vânt pentru grădină

Clopoțele de vânt sunt o modalitate minunată de a adăuga profunzime, armonie și textură grădinii dumneavoastră. Aceste decorațiuni grădină fluieră în bătaia vântului, aducând melodii liniștitoare în fiecare curte, verandă sau grădină.

În unele părți ale Asiei, clopotele de vânt sunt considerate aducătoare de noroc. Se crede că acestea stimulează fluxul de chi și aduc o mare energie în împrejurimile lor. În plus, clopotele de vânt sunt disponibile într-o mare varietate de forme și stiluri, astfel încât există ceva pentru fiecare tip de casă și grădină.

clopotei-de-vant

Ofertă oglindă pentru grădină

Decorarea cu oglinzi nu este doar pentru interiorul casei tale. Adăugarea unei oglinzi în grădina dvs. este o modalitate excelentă de a vă lumina spațiul și de a adăuga profunzime. Alegeți un design în formă de fereastră, care, atunci când este poziționat pe un perete sau pe un gard, sugerează portaluri către diferite zone, dând grădinii dvs. un aer magic.

Mai mult, oglinzile pot fi folosite și pentru a lumina colțurile întunecate ale grădinii tale, poziționează-le într-un colț orientat spre nord și vezi cum se transformă într-un spațiu luminos și vesel.

oglinda-gradina

Perne elegante pentru grădină

Aceste perne și covoare sunt modalitatea perfectă de a vă înfrumuseța terasa sau terasa. Ideale pentru a vă înfrumuseța spațiul atunci când vă primiți oaspeții.

decoratiuni-gradina-perne-245x300

Ofertă finisaje elegante grădină

Aceste decorațiuni grădină, mici și mari, vor da ultimele retușuri grădinii dvs. proaspăt decorate.

finisaje-gradina

Ofertă fântână pentru grădină

Indiferent dacă aveți o grădină mică sau mare, o instalație de apă îi va adăuga un element de farmec. Optați pentru una care să fie alimentată cu energie solară, rezistentă la apă și durabilă.

fantana-gradina-300x300

Hamac pentru grădină

Zi însorită? Leneviți pe un hamac și bucurați-vă de soare. Sau ce ziceți să vă relaxați pe un pat de zi în grădină? Atât de tentant. Fie că este vorba de un șezlong, de un fotoliu de oină sau de un pat de soare – adăugați o notă suplimentară de confort în grădina dvs.

hamac-gradina

Vopsește-ți gardul și magazia din grădină

Oferiți grădinii dvs. o transformare instantanee cu un strat proaspăt de vopsea. Pe lângă faptul că va da o înfățișare spațiului dvs. exterior, vă va proteja și împotriva uzurii.

magazie-gradina-300x300

Creați-vă un colț confortabil

Creați un colț confortabil în grădina dvs. unde puteți sta, discuta sau pur și simplu vă puteți relaxa. De la mese de grădină la scaune și bănci – împodobiți-vă terasa, terasa sau zona de grădină cu alegerile noastre elegante.

banca-gradina

Gard pentru plante cățărătoare grădină

Folosiți un gard pentru a adăuga culoare și verdeață. Plantele cățărătoare și spalierele sunt o soluție excelentă pentru grădinile mici, deoarece ridică florile și frunzele de la sol.

Un gard drăguț va face multe pentru a distrage atenția de la un teren mic – la urma urmei, dacă tu sau vizitatorii tăi vă concentrați asupra trandafirilor frumoși sau a unui spalier roz aprins, cine va observa dimensiunile unei grădini?

plante-gard-gradina

Ofertă încălzitoare de teresă pentru grădină

Serile confortabile? Da, vă rog. Când zilele călduroase se transformă în seri răcoroase, păstrați-vă cald cu selecția noastră de sisteme de încălzire pentru grădină. Alegeți între șeminee și încălzitoare de terasă, în funcție de nevoile dvs.

incalzitor-teresa-gradina

Întrebări frecvente decorațiuni grădină

Cât costă amenajarea unei grădini mici?

Puteți să vă planificați propria grădină, dar un designer calificat vă va ajuta nu numai la selectarea plantelor, ci va ști și cum să vă maximizați cel mai bine spațiul. Unii se vor ocupa și de amenajarea peisagistică pentru a finaliza lucrarea.

Costurile de amenajare a grădinii depind de mărimea grădinii dumneavoastră, de complexitatea proiectului și de experiența designerului. O consultare inițială poate costa 2000 lei. O grădină urbană tipică poate costa de la 10.000 lei în sus, inclusiv proiectarea și construcția.

Cum faci ca o grădină mică să arate frumos?

Pereții verzi vii sunt foarte la modă și pot fi folosiți pentru a ascunde limitele inestetice și pentru a adăuga frunze luxuriante chiar și într-o grădină unde spațiul este limitat.

Un șemineu funky reprezintă un punct focal excentric în grădină și vă permite să vă bucurați de serile de vară mai mult timp (sau chiar vă oferă un loc unde să vă depozitați lemnele).

Culorile vii vor face, de asemenea, ca o grădină mică să cânte cu adevărat. În mod natural, puteți face acest lucru prin plantare, dar există și alte modalități – cum ar fi alegerea unui set de bistro în culori vii sau chiar vopsirea gardurilor sau a magaziei într-un roz sau albastru viu.

Cum îmi pot moderniza grădina?

Una dintre cele mai simple modalități de a vă moderniza grădina este adăugarea unei terase. Fie că este confecționată din dale cu model, piatră sau terasă, aceasta oferă o platformă unde vă puteți distra prietenii și familia sau pur și simplu vă puteți bucura de soare. Faceți un pas mai departe și adăugați uși de terasă la bucătăria dvs. pentru a crea un flux perfect între interior și exterior.

Pereții vii sunt un alt aspect modern care reprezintă o modalitate sigură de a vă moderniza grădina. Adăugarea unui fler botanic la pereții grădinii va ajuta, de asemenea, să vă faceți spațiul să pară mai mare.

Înainte de a face o achiziție verifică oferta magazinelor

 

Share pe:
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile